Lisähaastetta seksielämään! "Hyllyttäjä" vahvistaa keskivartalon lihaksia, mutta vaatii hyvää tasapainoa

Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin? 3:17
Naisilla on synnynnäinen herkkyys tietynlaiseen orgasmiin, kertoo seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen Kaalimadolta. Orgasmia voi myös treenata.

Jos seksielämänne toistaa joka kerta samaa vanhaa kaavaa tai kaipaatte muuten vain uusia tuulia makkariin, kokeilkaa piristykseksi ”hyllyttäjää”. Kyseinen asento tuo uutta vipinää ja lisähaastetta makuuhuoneeseen.

Hyllyttäjä on ikään kuin haastavampi versio ratsastamisesta eli lehmitytöstä. Asennon toteuttaminen vaatii hyvää tasapainoa sekä keskivartalon lihasten hallintaa, kertoo The Sun.

Asennossa toinen osapuoli istuu tuolilla tai sängyn laidalla. Partneri istuu kumppaninsa päälle ensin hajareisin, sitten asettaen jalkansa tämän olkapäille ja kädet tueksi hänen polvilleen. Kun toinen on asettautunut, alla oleva henkilö ottaa kiinni päällä olevan jaloista tasapainon ylläpitämiseksi.

Sitten vain keikutte rytmikkäästi edestakaisin!

Asentoon voi tuoda mukaan lisämausteita

Halutessanne voitte lisätä asentoon entistä enemmän maustetta, esimerkiksi leluilla tai liukuvoiteella. Yksinkertaisin vaihtoehto on esimerkiksi kihelmöivä liukuvoide.

Jos taas haluatte lisähaastetta, alla oleva kumppani voi vapauttaa kätensä ja hyväillä partneriaan käsin tai vibraattorilla.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat