Mainos

Lisa Kudrow ei suostu katsomaan Frendejä – tässä syy: ”En haluaisi ottaa riskiä”

Lisa Kudrow ei suostu katsomaan itseään legendaarisessa Frendit-ohjelmassa.

Mikäli on koskaan katsellut televisiota, on melko väistämättä törmännyt vuosien 1994-2004 aikana esitettyyn legendaariseen Frendit-sarjaan. Useat sarjaa katselleista palaavat sen pariin edelleen vuosi toisensa jälkeen ja osaavat jopa jaksojen vuorosanoja ulkoa.

Eräs, joka sarjaa ei kuitenkaan ikinä katso, on yksi sarjan päätähdistä: Phoebe Buffayta näyttelevä Lisa Kudrow. Näyttelijä antoi hiljattain haastattelun promotessaan uutta elokuvaansa Booksmart, jolloin haastattelija kysyi 55-vuotiaalta Kudrow’lta, katseleeko hän ikinä sarjaa.

Vastaus oli tiukka ei, ja sen perustelu on varsin yllättävä.

– En tiedä, milloin olisin viimeksi katsonut sitä. En katso sitä, jos se tulee, Kudrow kertoi. 

– En ehkä pitäisi itsestäni, joten en haluaisi ottaa riskiä siinä.

Kudrow’n vastaus on yllättävä, sillä nainen muistetaan yhtenä Frendien viihdyttävimmistä hahmoista. Haastattelussa näyttelijä intoutui kuitenkin muistelemaan myös lämpimästi sarjan alkutaivalta ja kertoi, että ohjelma juhlii tänä vuonna suuren merkkipaalun saavutusta.

– Mielestäni siitä on nyt 25 vuotta, kun saimme pilotin tehtyä ja saimme jatkoa. Kuinka jännittävää se olikaan. Olimme kuin pieniä koiranpentuja, kiipeilimme toistemme päällä ja leikimme ja pelasimme pelejä ja halusimme olla yhdessä koko ajan.

Lähde: BuzzFeed

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja