Lionel Messin ja Antoine Griezmannin kahakkaan uusi käänne – ranskalaistähti avasi suunsa: ”Setäni ei ymmärrä, miten jalkapallo toimii”

1:19
Videolla Barcelonan ja Atletico Madridin välisen ottelun maalikooste.

Barcelonan ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann on irtisanoutunut puheista, joiden mukaan hänen ja Lionel Messin välillä vallitsisi ristiriitoja.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Griezmann painottaa, ettei hänellä ole mitään tekemistä setänsä eikä entisen neuvonantajansa Eric Olhatsin lausuntojen kanssa. 

– Olen sietänyt näitä puheita tarpeeksi pitkään ja haluan tehdä selväksi, että nyt riittää, Griezmannin kerrotaan sanoneen Movistarin haastattelussa. 

– Siskoni on agenttini, eikä hän puhu. Eivätkä myöskään vanhempani. Eric esittää mielipiteensä, mutta se voi aiheuttaa suurta vahinkoa ja luoda epäilyksiä suhteestani Leon kanssa. Leo tietää, että kunnioitan häntä suuresti. Opin häneltä. 

– Setäni ei ymmärrä, miten jalkapallo toimii, ja toimittaja haluaa repiä lausunnon irti. Kerroin Leolle, ettei minulla ole mitään tekemistä heidän kanssaan. En puhu heidän kanssaan.

Olhats itse on oikaissut aiempia, varsin kipakkoja lausuntojaan.

– Griezmann ei ole koskaan informoinut minua ongelmasta hänen ja Messin välillä, Olhats kirjoitti kirjeessään espanjalaislehti Marcalle. 

– Haluan myös tehdä selväksi, etten ole samaa mieltä Griezmannin sedän antamien kommenttien kanssa.

Olhatsin mukaan tämän France Footballille antamat kommentit perustuivat Barcelonan viime kauden tilanteeseen, ja hän kertoo ottavansa täyden vastuun sanojensa seurauksista. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja