Verottaja odotti Lionel Messiä lentokentällä – supertähti nääntyneenä rajujen väitteiden edessä: "Olen väsynyt olemaan jatkuvasti syytettynä kaikesta"

Videolla marraskuun alussa pelatun Barcelonan ja Real Betisin välisen ottelun maalikooste

Lionel Messi palasi Argentiinan maajoukkueen matkasta Kataloniaan ja puhui Barcelonaan lentokentällä häntä odottaneille toimittajille jatkuvasta turhautumisestaan seurassa.

Seurasta kauden alla lähtökuopissa ollut Messi kertoi olevansa turhautunut olemaan jatkuvasti kaikesta syytettynä Barcelonassa.

Huomiota sai erityisesti Messin joukkuetoverin Antoine Griezmannin entinen agentti Eric Olhats, joka syytti viime viikolla France Footballin haastattelussa Messiä Griezmannin elämän vaikeuttamisesta Barcelonassa sekä argentiinalaisen liian suuresta vaikutusvallasta seurassa.

– Antoine saapui vakavissa ongelmissa olevaan seuraan, jossa Messi hallitsee kaikkea. Hän on valtias ja kuningas samaan aikaan, eikä hän ollut kiinnostunut Antoinen saapumisesta, Olhats latasi.

– Messin asenne on ollut valitettavaa. Hän on saanut Antoinen tuntemaan sen. Olen aina kuullut Antoinen kertovan, ettei hänellä ole ongelmaa Messin kanssa, mutta en koskaan päinvastoin. Se on kauhulla hallitsemista. Joko olet hänen puolellaan tai häntä vastaan.

Messi kuittasi kysymyksen Olhatsin lausuntoon lyhyesti.

– Olen väsynyt olemaan jatkuvasti syytettynä kaikesta, Messi kommentoi.

Taisteltuaan lentokentällä tiensä toimittajasuman läpi Messi lausui vielä autossa odottaneen vaimonsa seuraan hypätessään kommentin, joka alleviivasi pelaajan sen hetkistä mielialaa.

– Kaiken päälle, 15 tunnin lennon jälkeen, veroviranomaiset odottivat minua. Se on hulluutta, Messi sanoi Marcan mukaan.

Maailman kovapalkkaisin jalkapalloilija on ollut viimeisen kymmenen vuoden aikana toistuvasti ongelmissa verottajan kanssa.

Vuonna 2013 hän vastasi oikeudessa yhdessä isänsä kanssa veronkiertosyytteisiin. Espanjan valtionsyyttäjä luopui pelaajan kohdalla syytteistä vuotta myöhemmin.

Lähde: Marca

Juttua muokattu kello 13.13. Lisätty maininta Messin veronkiertosyytteistä.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja