FC Barcelonan tilanne synkkeni entisestään – kaksi avainpelaajaa pitkään sivussa

FC Barcelona sai sunnuntaina lisää huonoja uutisia, kun Gerard Piquen ja Sergi Roberton kerrottiin olevan pitkään sivussa. Molemmat loukkaantuivat lauantain Atlético Madrid -ottelussa, jonka Barcelona hävisi 0–1.

Pique linkutti toisella puoliajalla pois kentältä kyyneleet silmissään. Seura tiedotti Piquen reväyttäneen oikean polvensa sisäsivusiteen ja loukanneen myös eturistisidettä. 33-vuotiaan topparin uumoillaan olevan sivussa jopa 3–5 kuukautta.

Sergi Roberto puolestaan kärsii reisilihaksen repeämästä, ja Barcelonan mukaan hän on sivussa kahden kuukauden ajan.

Barcelonalta oli jo aiemmin loukkaantumisten takia sivussa puolustajat Samuel Umtiti ja Ronald Araujo. Päävalmentaja Ronald Koemanilla on tiistain Mestarien liiga -otteluun käytössään vain kolme puolustajaa.

Myös hyökkääjä Ansu Fati on sivussa seuraavat kuukaudet käytyään aiemmin tässä kuussa polvileikkauksessa. Keskikenttäpelaaja Sergio Busquets on hänkin kärsinyt polvivaivoista, mutta hänen uskotaan palaavan pelikuntoon vielä marraskuussa.

Loukkaantumisten lisäksi Barcelonalla on myös tuloksellisia huolia. Lauantain Atlético-tappio oli joukkueelle jo liigakauden kolmas, ja kahdeksasta ottelusta kerätyt 11 pistettä oikeuttavat La Ligassa vasta 11. sijaan. Mestarien liigassa Barcelona on sentään voittanut kaikki kolme otteluaan.

Lue myös:

    Uusimmat