Lionel Messi nimesi kolme uhkaajaa Argentiinan maailmanmestaruudelle: "Ovat hiukan muiden edellä"

Tässä MM-jalkapallon 2022 kirkkaimmat tähdet – kolme suurnimeä hakee kruunua uralleen 3:03
Tässä MM-jalkapallon 2022 kirkkaimmat tähdet – kolme suurnimeä hakee kruunua uralleen

Lionel Messi nimeää Brasilian, Ranskan ja Englannin suurimmiksi uhkaajiksi argentiinalaisen haaveelle voittaa vihdoinkin jalkapallon maailmanmestaruus.

35-vuotias PSG-tähti kantaa harteillaan jälleen Argentiinan toiveita, kun maa yrittää viedä MM-pokaalin Argentiinaan kolmatta kertaa ja ensimmäisen kerran sitten vuoden 1986.

– Kun puhumme voittajakandidaateista, kyseessä on aina samat joukkueet, Messi kertoi Etelä-Amerikan jalkapalloliiton haastattelussa.

– Jos minun täytyy laittaa joitakin muiden yläpuolelle, mielestäni Brasilia, Ranska ja Englanti ovat hiukan muiden edellä. Mutta MM-turnaus on niin vaikea ja monimutkainen, mitä tahansa voi tapahtua.

Messi eteni Argentiinan kanssa MM-finaaliin Brasiliassa vuonna 2014, mutta kärsi tuolloin jatkoaikatappion Saksalle.

Copa American mestaruuden voittanut Argentiina lähtee kisoihin parhaassa mahdollisessa vireessä, sillä joukkue ei ole kärsinyt tappiota 35 otteluun.

– Olemme erittäin innoissamme. Meillä on erittäin hyvä ryhmä, joka on nälkäinen, mutta mietimme turnausta vain yksi hetki kerrallaan.

– Toivomme aloittavamme turnauksen parhaalla mahdollisella tavalla, jotta voimme kohdata kaiken sen jälkeen. Mitä enemmän pelaa ja mitä enemmän viettää aikaa kentällä, sitä paremmin oppii tuntemaan toiset, mahdollisesti viimeiseen MM-turnaukseensa valmistautuva Messi sanoi.

Argentiinan avausvastustaja C-lohkossa on Saudi-Arabia ennen otteluita Meksikoa ja Puolaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat