Linnut lentävät sisustukseen: 6 kevään kuuminta trendiä!

1. Eksoottinen ornamenttikuvio

Printeissä valloittavat nyt elegantit ja eksoottiset ornamenttikuviot. Viehkeät ornamenttikuviot saavat nyt vallata keväisen kodin kokonaisvaltaisesti, sillä tekstiilien lisäksi kuvio vaikuttaa myös seinätapeteissa, sisustustauluissa sekä metallista tehdyistä, kromisissa huonekaluissa ja sisustustavaroissa.

2. Lintukuosi lentää kotiisi

Niinhän se on, linnut ovat varma kevään merkki. Linnut vaikuttavat tänä keväänä kuitenkin myös sisustuksessa. Kodinsisustuksessa haetaan nyt luonnollista ja maanläheistä tyyliä, siksi luontoelementit pulpahtelevat pikkuhiljaa myös sisustusliikkeiden tuotteisiin. Linnut lentelevät niin verhoissa, pussilakanoissa kuin sohvatyynyissäkin.

3. Suuri, suurempi printtikuosi

Nyt ei nyhvätä yksityiskohtien kanssa, vaan pidetään huolta suurista linjoista. Tapeteissa, petivaatteissa, verhoissa, pöytäliinoissa ja muissa kodin kankaissa vaikuttavat nyt suuren suuret ja ilmavat printtikuosit. Voit valita makusi mukaan joko romanttiset kukkaprintit, tai modernimmat graafiset printit, mutta sillä ei ole väliä. Pääasia on että ne ovat suuria.

4. Oranssi ottaa tilan haltuun

Raikas, energinen, mausteinen ja hedelmäinen oranssi on kevään ehdoton hittiväri. Jätä taaksesi tylsät ja viileät sinisen sävyt ja energisoi asuntosi uuteen uskoon oranssilla. Tyylikkäin oranssin sävy on nyt buddhalaisten munkkien kaavuista tuttu paahteinen ja neutraali oranssi. Rohkea sisustaja maalaa oranssilla kokonaisia seiniä, arempi voi käyttää oranssia tehostevärinä sisustustavaroissa ja kankaissa.

5. Käsityöt kruunaavat kevätkodin

Kaikki itse tehty tai käsityövaikutteinen kuuluu kevään raikkaimpiin sisustustuuliin. Itsekudotut viltit ja hapsottavat ompeleet sohvatyynyissä saavat nyt näkyä sisustuksessa. Tämä trendi saa vaikutteensa kevään pukeutumisetrendeistä, joihon kuuluu folklore-vaikutteita ja virkattuja asusteita. Jätä siis turha jäykistely ja anna kodillesi kevään kunniaksi rento ja rustiikkinen kasvojenkohotus.

Lähde: myhomeideas.com: 6 New Looks for Spring

Riika Nykänen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja