Mainos

Linnea sai törkyviestejä mieheltä – kosti lähettämällä viestit miehen 700 ystävälle

Linnea Claeson saa törkyviestejä miehiltä. Hänen nerokas vastineensa miehen ällöttävään viestiin on saanut runsaasti huomiota

Linnea Claeson saa törkyviestejä miehiltä – kuten niin monet muutkin naiset sosiaalisessa mediassa. Claeson jakaa saamansa vietit Instagram-tililleen, ja hänen jäätävistä kuiteistaan on uutisoitu aiemminkin. Nyt hänen viimeisin nerokas vastineensa on saanut jälleen runsaasti huomiota, kertoo Expressen-lehti.

Claeson sai viestin mieheltä, joka kertoi hänelle hyvin graafisin sanakääntein, ettei Linnea tulisi koskaan voittamaan: hänhän on vain "tyhmä" nainen, ja miehet ovat paljon viisaampia.

Miehen sekavan viestin mukaan Claesonilla on "enemmän rintamusta kuin kasvoja". Lopuksi hän uhkasi Claesonia seksuaalisella väkivallalla.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Claeson vastasi miehelle kehumalla tämän älyä sarkastisesti.

 – Miten pieni tyttöparka, kuten minä, voisi koskaan voittaa (taistelun) tuollaista neroutta vastaan. Wau, ei todella ole mitään, mitä voisin tehdä. Mutta mietin, miksi tunnut vihaavan naisia niin kovasti. Joten otin vapauden kysyä tätä asiaa kaikilta 741 Facebook-kaveriltasi ja liittää mukaan viestisi minulle. Koska olet niin viisas mies, uskon, ettet unohtanut ottaa huomioon tätä riskiä... No, voi, näyttää että bimbo isoine rintoineen pilasi elämäsi, Claeson kirjoitti.

Mies oli ymmärrettävästi äärimmäisen vihainen ja uhkasi tappaa Claesonin. Claeson lisäsi Instagramiin kuvan keskustelusta.

– Älä aliarvioi sitä, mitä voin tehdä, Claeson kirjoitti.


***

15:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.