Peniskuvia ja seksiehdotuksia – ruotsalaisnaiselta jäätävä kuitti häntä ahdistelleelle miehelle

Ruotsalaisnainen tarjoili huikean kuitin ahdistelijalleen.

Ruotsalainen Linnéa Claeson on  25-vuotias käsipalloilijatähti, joka on voittanut usein MM-kultaa nuorten maajoukkueessa. Julkinen asema on lisännyt tuntemattomien miesten suunnasta tulevaa häirintää

– Se on jatkunut siitä lähtien, kun olen ollut 11-vuotias. Nyt saan viestejä päivittäin. Ne voivat olla lievempiä, toiset ovat suoria uhkauksia tai peniskuvia, toiset kirjoittavat 'hei' joka päivä kolmen vuoden ajan, Claeson toteaa Lovestory.nu-sivustolla, ja kertoo, että kaikki vaihtoehdot ovat yhtä epämiellyttäviä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miesten vastauksia käsitelläkseen ja muidenkin naisten oikeuksia puolustaakseen Claeson on perustanut Instagramiin @assholesonline-tilin, jolla hän jakaa miesten lähettelemiä törkyviestejä.

Uusimman kuvan yhteyteen kirjoittamassaan tekstissä nainen tuomitsee yhteiskunnan, joka hyväksyy naisten kohtelemisen objekteina.

– En aio vain istua ja unelmoida, aion taistella tätä todellisuutta vastaan joka minuutti, joka päivä, koko loppuelämäni, nainen vakuuttaa.

"Olen lähettänyt kopiot tästä keskustelusta..."

Uusin kuva onkin kerännyt liki 22 000 tykkäystä – eikä syyttä! Claesonin tarjoilema huikea lopputölväisy naurattaa taatusti kaikkia ärsyttävyyteen asti sinnikkäiden miesten kanssa taistelevia naisia. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Claesonin jakamassa keskustelussa mies lähettelee Claesonille törkeitä viestejä. Mies muun muassa ilmoittaa haluavansa harrastaa tämän kanssa seksiä, lähettää tälle kuvan peniksestään, kuvailee, mitä haluaisi naisen tekevän itselleen – ja toteaa näkevänsä, että Claeson on nähnyt ja lukenut hänen lähettämänsä viestit.

Loppujen lopuksi Claesonilla on mennyt mieheen hermot ja hän on vastannut hänelle vapaasti suomennettuna näin:

"Hei, olen kyllä lukenut ja nähnyt (viestisi). Olen myös lähettänyt kopiot tästä keskustelusta (mukaan lukien ei-niin-vaikuttavan peniskuvasi) äidillesi, tyttöystävällesi, siskollesi ja Facebookisi perusteella parhaalle naispuoliselle ystävällesi, koska minun mielestäni oli kohtuullista, että he saisivat tietää, millainen olet."

Raivostunut mies kutsui seuraavissa viesteissään Claesonia halventavilla nimillä.

Claesonin kuittaus? Täyttä kultaa. Nainen ei vähästä hätkähtänyt, vaan lähetti miehelle kuvan itsestään juomassa kupista, jossa lukee 'male tears' eli miesten kyyneleitä.

Lue myös:

    Uusimmat