Linnan juhlien upeimmat kampaukset – katso kuvat!

Linnan juhlissa ihasteltiin tänä vuonna mitä upeampia pukuja, mutta useimmat juhlien naisvieraista olivat panostaneet myös näyttäviin kampauksiin. AVA kokosi yhteen Linnan juhlien upeimmat kampaukset.

Tänä vuonna Linnan juhlissa nähtiin liuta tavallista näyttävämpiä kampauksia, jotka myötäilivät turvallisten kiharakampauksien sijaan klassista linjaa. Etenkin näyttävät entisajoista henkivät kampaukset pistivät tänä vuonna Linnassa silmään.

– Etikettiinhän kuuluu, että pitkät hiukset kammataan arvokkaisiin juhliin kiinni. Tänä vuonna tätä etikettiä rikkovia vieraita oli vaikea löytää. Kampausten yleistyminen maailman muodissa on selkeästi tehnyt vaikutuksen myös suomalaisiin juhlavieraisiin, meikki- ja hiusstylisti Tom Wennerstrand arvioi.

– Hius- ja meikkistylistinä olen sitä mieltä, että on olemassa kaksi etikettivirhettä: se, ettei käy lainkaan kampaajalla tai käytä ehostusta ja se, että hiuksiin tehdään vanhentunut ja kantajaansa vanhentava jäykkä nuudelikiharakampaus. Meikissä suosisin maanläheisiä sävyjä välttelisin värikästä helmiäistä, Wennerstrand kertoo.

Meikki- ja hiusstylisti olisi kuitenkin toivonut, että myös miehet olisivat panostaneet hiuksiinsa – aivan kuten naisetkin

– Korkea-arvoisetkin miehet voisivat uskaltaa ottaa vinkkejä juhlahiuksiin 40-luvun miesten muodista, joka toimii tänä päivänä. Toivottaisin tervetulleeksi huolitellummat hiukset miehillä, Wennerstrand hymyilee.

Eija Korholan look keräsi koko komeudessaan katseita

Europarlamentaarikko Eija Korholan paljastava puku käänsi katseet ja vei huomiota kampaukselta, joka oli vertaansa vailla. Näyttävän poliitikon kampaus sopi loistavasti hänen ikäiselleen naiselle ja antoi tilaa violeteille korvakoruille, jotka täydensivät hänen rohkean asukokonaisuutensa.

Maria Ylipään kiharat muistuttivat entisaikojen Hollywood-glamourista

Näyttelijä Maria Ylipään ajattomaan punaiseen iltapukuun yhdistetty näyttävä kiharakampaus pisti silmään yhtenä illan upeimmista. Näyttelijättären tarkasti asetellut kiharat viimeistelivät klassisen asukokonaisuuden näyttävästi.

Laura Birnin yksinkertainen kampaus nivoi hänen tyylinsä yhteen

Näyttelijä Laura Birnin yllä nähtyyn Outi Pyyn kierrätysmekkoon yhdistetty klassinen kampaus oli hänen upean asukokonaisuutensa kruunu.

– Birnin kampaus ja meikki oli todella high-fashion, Wennerstrand ihailee.

Birnin nahkaiseen mekkoon yhdistetty yksinkertainen kampaus teki vaikutuksen myös muotisuunnittelijaan.

– Todella kaunis tyylikäs kokonaisuus, varsinkin kun hiukset ja meikki oli pidetty niin yksinkertaisina, kun nahka materiaalina on niin säväyttävä, huippusuunnittelija Mert Otsamo toteaa.

Helena Ihamuotilan kampaus henki menneitä aikoja

Helena Ihamuotilan muhkea nuttura oli yksi illan upeimmista kampauksista. Menneiden aikojen tunnelmaa henkinyt kampaus sopi upeasti näyttävälle tummahiuksiselle naiselle.

Jaana Pelkosen yksinkertainen kampaus käänsi katseita

Kansanedustaja Jaana Pelkosen yksinkertainen näyttävä kampaus käänsi Linnan juhlissa katseet. Kauniin Pelkosen kasvonpiirteet pääsivät upeasti esille sivujakauksella viimeistellyn kampauksen ansiosta.

– Jaana Pelkosen hiukset olivat tyylikkäät ja elegantit. Kampaus muistutti 60-luvusta, Wennerstrand kertoo.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja