Linnan juhlien konkari Paavo Väyrynen oli syöpään sairastunen vaimonsa omaishoitaja – kertoo viimeisimmät uutiset: "Kunto vahvistuu koko ajan"

1:50
Paavo Väyrynen kertoo vaimonsa vakavasta sairaudesta: "Olen ollut omaishoitaja"

Paavo Väyrynen edusti jälleen Linnan juhlissa syövästä parantuneen vaimonsa Vuokko Väyrysen kanssa.

Sitoutumaton kansanedustaja Paavo Väyrynen on tuttu näky Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanoton kutsuvieraslistalla, eikä tämä vuosi ollut poikkeus. Väyrynen edusti Linnan juhlissa tänä vuonna jälleen vaimonsa Vuokko Väyrysen kanssa.

Viime vuonna Paavo Väyrynen saapui Linnan juhliin yksin, sillä hänen vaimonsa sairastui verisyöpään. Vuokko Väyrynen on nyt vakavasta sairaudesta tervehtynyt ja hän pääsi jälleen juhlimaan itsenäisyyttä miehensä rinnalla.  

– Tämä sairaus oli hyvin vakava ja se on ollut hyvin rankka vaimolle erityisesti, ja minä olen ollut omaishoitaja. Mutta nyt on kaikki hyvin, vuosi sitten tämä sairaus tuli esille, ja nyt tutkittiin verinäytettä tai luuydinnäytettä, niin oli se mukava uutinen, että syöpäsoluja ei ollenkaan ollut enää. Kunto vahvistuu koko ajan, Paavo Väyrynen iloitsi MTV Uutiset Liven haastattelussa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja