Linnan juhlien kättely pysähtyi odottamatta – Jahti-tähti paljastaa mitä asiaa Sauli Niinistöllä oli hänelle: "Taidettiin sopia siitä matsi"

2:54
Jahtaajat Magnus Mali ja Markus Leikola Linnan juhlien tunnelmissa

Magnus Mali ei ollut päästä eteenpäin Linnan juhlien kättelyssä jäädessään suustaan kiinni presidentti Sauli Niinistön kanssa.

Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla juhlitaan tänä vuonna 102-vuotiasta itsenäistä Suomea ja 1700 kutsuvierasta on saapunut Linnan juhliin.

Yksi illan kutsuvieraista on tietokilpailukirjailija ja tietokilpailija Magnus Mali, joka on suomalaisille tuttu muun muassa Jahti-tietokilpailuohjelmasta. Saapuessaan kättelyyn Mali pysäytti yllättäen koko presidenttiparin luokse johtavan jonon, sillä hän ei ollut päästä eteenpäin presidentti Sauli Niinistön otteesta. 

Niinistöllä oli selkeästi paljon asiaa Malille, jolle hän puhui tovin ennen kuin tietokilpailija pääsi jatkamaan matkaansa ja kättelemään myös presidentin puolison Jenni Haukion.

0:25
Katso tästä tilanne kättelyjonossa.

Mali paljasti MTV Uutiset Liven haastattelussa, mitä asiaa presidentillä oli hänelle. 

– Ilmeisesti presidentti on kova tietovisojen ystävä ja varsinkin Jahti-ohjelman. Hän kertoi hieman tätä tilastoa, mikä hänellä on meitä jahtaajia vastaan. Ilmeisesti me johdetaan vielä, taidettiin sopia siitä matsi joskus, Mali kertoi hymyillen.

Tietokilpailija kertoi haastattelussa, että hänen oma innostuksensa tietokilpailuihin syntyi jo varhain lapsuudessa, kun hänen kotonaan pelattiin paljon erilaisia tietopelejä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja