Linnan juhlien kättely pysähtyi odottamatta – Jahti-tähti paljastaa mitä asiaa Sauli Niinistöllä oli hänelle: "Taidettiin sopia siitä matsi"

Jahtaajina tunnetut Magnus Mali ja Markus Leikola saapuivat Linnan juhliin huiman yleistietämyksensä kanssa – presidentti Niinistö kertoi kertoi kättelyssä tilastosta Jahti-ohjelmaan liittyen:"Pitää ottaa matsit joskus" 2:54
Jahtaajat Magnus Mali ja Markus Leikola Linnan juhlien tunnelmissa

Magnus Mali ei ollut päästä eteenpäin Linnan juhlien kättelyssä jäädessään suustaan kiinni presidentti Sauli Niinistön kanssa.

Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla juhlitaan tänä vuonna 102-vuotiasta itsenäistä Suomea ja 1700 kutsuvierasta on saapunut Linnan juhliin.

Yksi illan kutsuvieraista on tietokilpailukirjailija ja tietokilpailija Magnus Mali, joka on suomalaisille tuttu muun muassa Jahti-tietokilpailuohjelmasta. Saapuessaan kättelyyn Mali pysäytti yllättäen koko presidenttiparin luokse johtavan jonon, sillä hän ei ollut päästä eteenpäin presidentti Sauli Niinistön otteesta. 

Niinistöllä oli selkeästi paljon asiaa Malille, jolle hän puhui tovin ennen kuin tietokilpailija pääsi jatkamaan matkaansa ja kättelemään myös presidentin puolison Jenni Haukion.

Esittikö presidentti visaisen kysymyksen? – Jahti-ohjelman Terävänä tunnettu Magnus Mali keskusteli pitkään presidentin kanssa 0:25
Katso tästä tilanne kättelyjonossa.

Mali paljasti MTV Uutiset Liven haastattelussa, mitä asiaa presidentillä oli hänelle. 

– Ilmeisesti presidentti on kova tietovisojen ystävä ja varsinkin Jahti-ohjelman. Hän kertoi hieman tätä tilastoa, mikä hänellä on meitä jahtaajia vastaan. Ilmeisesti me johdetaan vielä, taidettiin sopia siitä matsi joskus, Mali kertoi hymyillen.

Tietokilpailija kertoi haastattelussa, että hänen oma innostuksensa tietokilpailuihin syntyi jo varhain lapsuudessa, kun hänen kotonaan pelattiin paljon erilaisia tietopelejä.

Lue myös:

    Uusimmat