Linkin Parkin perustajajäsen havahtui Blind Channelin olemassaoloon – näin viisumenestyjät reagoivat: "Pieni poikamainen tirskahdus pääsi"

0:49
Miten Blind Channel reagoi Linkin Parkin huomioon? Katso videolta!

Blin Channel on mielissään siitä, että on saanut huomiota Linkin Parkilta.

Oululaisyhtye Blind Channel teki suomalaista viisuhistoriaa lauantaina 22. toukokuuta sijoittumalla Euroviisujen finaalissa kuudenneksi 301 pisteellä. Sijoitus on Suomen toiseksi paras suhteutettuna osallistujamäärään sitten vuoden 2006 ja Lordin viisuvoiton. 

Blind Channelin jäsenet ovat saaneet osakseen runsaasti kansainvälistä huomiota. Yhtye on myös tyylillisesti rinnastettu yhdysvaltalaiseen Linkin Parkiin, jonka perustajajäsen Mike Shinoda kommentoi myös hiljattain asiaa. Blind Channelin Joel Hokka ja Joonas Porko kommentoivat puolestaan tapahtunutta MTV Uutisille myöntäen olevansa tunnustuksesta innoissaan. 

– Kyllähän siinä semmoinen pieni poikamainen tirskahdus pääsi, Porko totesi MTV Uutisten haastattelussa. 

Porkon mukaan Blind Channel ei varsinaisesti ole ottanut selvää siitä, mitä mieltä Shinoda on ollut heidän viisukappaleestaan Dark Side vaan heille riittää se, että Linkin Parkin perustajajäsen on ylipäätään kuullun Blind Channelin kappaleen. 

– Se on jo paljon. Mutta se, mihin tarttuisin siinä, on että Mike Shinoda itse sanoi, että on porukkaa, jotka on olleet vähän silleen, että onko tämä joku Linkin Park -kopio. Tottakai Linkin Park on ollut yksi isoimmista vaikuttajista, mutta Mike Shinodakin itse sanoi, ettei hän näe, että tämä on mitenkään Linkin Park. Mikä on mun mielestä aika hyvä juttu, Porko analysoi. 

Lue myös: Katso video viisujen kulisseista: Näin Blind Channel reagoi saatuaan huimat yleisöpisteet: "Me olemme ykköspaikalla!"

Millaista palautetta yhtye on saanut maailmalta? Mitä mieltä he ovat viisujen voittajista? Katso koko haastattelu: 

17:08

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja