Linda Hamilton palaa ikoniseen rooliin yli 20 vuoden jälkeen – paljastaa MTV:lle, miksi halusi esittää todellista sotakuningatarta uusimmassa Terminatorissa

Termitator-elokuvan tähdet MTV:n erikoishaastattelussa 10:45
MTV Uutiset Live haastatteli Linda Hamiltonia Lontoossa.

Huomenna ensi-iltaan tulee Terminator-saagan uusin tulokas ja kuudes elokuva Dark Fate. MTV vieraili Lontoossa tapaamassa elokuvan tähtiä.

Sitten 90-luvun ja kahden ensimmäisen Terminator-elokuvan Linda Hamiltonia ei olla nähty Sarah Connorin roolissa. Nyt 27 vuoden jälkeen hän on kuitenkin päättänyt nostaa asevyön jälleen lanteilleen ja palata Terminaattorien tuhoajaksi uudessa Dark Fate -elokuvassa. Mutta miksi?

– Tarpeeksi aikaa oli kulunut ja kerkesin unohtaa, miten hankala häntä (Sarah Connoria) on näytellä, Hamilton naurahtaa.

"Mietin, millainen hän on tänä päivänä"

Dark Fate jatkaa siitä, mihin vuonna 1991 julkaistu Judgement Day jäi. Tämän jälkeen julkaistut kolme muuta Terminator-elokuvaa eivät juonellisesti liity uusimpaan elokuvaan.

– Mietin, millainen hän (Sarah Connor) on tänä päivänä, tietyn ikäisenä naisena. Tässä oli mahdollisuus luoda jotain uutta ja se kiinnostaa minua näyttelijänä.

Elokuvassa Hamilton nähdäänkin kyynisenä, ajan runtelemana sotakuningattarena. On kuitenkin harmi, että hahmon kehitys jää elokuvassa ohueksi. Katsoja olisi varmasti mielellään nähnyt Connorin hahmosta yllättävämpiäkin puolia. 

Katso videolta, miten Hamilton luonnehtii hahmoaan. 

Linda Hamilton nähdään Sarah Connorina yli 20 vuoden jälkeen: ”Hän on mahtava, kick-ass toimintasankari” 0:45


Terminator: Dark Fate -elokuvan ensi-ilta 1. marraskuuta. Elokuvan ikäraja on Suomessa K16.

Lue myös:

    Uusimmat