Limut ja karkit jo hittejä – miten käy uudelle Angry Birds -tuotteelle?

Vihaiset linnut lentävät tällä kertaa vanukaspakkauksiin.

Angry Birds -trendi ei näytä laantumisen merkkejä, sillä markkinoille on jälleen tulossa uusi tuote vihaisten lintujen ystäville. Tällä kertaa yhteistyöhön ovat ryhtyneet Angry Birds sekä välipalabrändi Jacky.

Jacky Makupaloja on myyty Suomessa vuodesta 1974 lähtien ja juhlavuoden kunniaksi pakkauksia koristavat maailman myydyimmän mobiilipelin vihaiset linnut sekä possu. Uudistetut Jacky Makupala -vanukkaat ja Jacky Jugupala -jogurtit ilmestyvät kauppoihin helmikuussa. Pakkausuudistuksen yhteydessä Jacky Makupala maitosuklaavanukas -monipakkaus muuttuu myös vähälaktoosiseksi.

Limuista ja karkeista hittituotteita

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen elintarviketuote, jossa hyödynnetään menestyvää Angry Birds -brändiä. Viime vuonna muun muassa Paulig toi markkinoille maailman ensimmäiset Angry Birds -kahvit. Sitä ennen kuluttajille on tarjottu muun muassa Olvin Angry Birds -virvoitusjuomaa sekä Fazerin Angry Birds -karkkeja ja -donitseja. Fazerin Angry Birds -karkit rikkoivat markkinoille tullessaan kaikki myyntiodotukset, kun pusseja myytiin ensimmäisen viiden kuukauden aikana jopa 5 miljoonaa kappaletta. Se oli Fazerin kaikkien aikojen myyntiennätys.

Myös Olvin Angry Birds -limuista on muodostunut melkoinen hittituote. Rovion markkinointijohtaja Peter Vesterbacka kehui Helsingissä järjestetyssä Slush-konferensissa viime vuonna Angry Birds -virvoitusjuomien ylittävän jopa Coca-Colan ja Pepsin myynnin Suomessa. Elintarvikkeiden lisäksi vihaiset linnut seikkailevat muun muassa kosmetiikkatuotteissa.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat