Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Lime-kanakeitto ja omenarahka 2.9.1999

Julkaistu 30.05.2001 11:47

Toimittaja Sonja Blåberg

Lime-kanakeitto


1,5 l kanalientä pippuria myllystä (chiliä)
1 laakerinlehti
ripaus suolaa
2 valkosipulinkynttä
300 g marinoimattomia broilerinfileesuikaleita
0,5 rkl raastettua inkivääriä
1 purjo
1-2 porkkanaa
200 g sieniä esim. osterivinokkaita, herkkusieniä, suppilovahveroja,
3 rkl limetin mehua
tuoretta korianteria tai
persiljaa

Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi, lisää mausteet, broilerisuikaleet, inkivääri, suikaloitu purjo ja porkkanat. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Kaada joukkoon limetin mehu. Kuullota pannulla pilkottuja sieniä tilkassa öljyä. Lisää sienet keittoon ja hauduta vielä muutama minuutti. Ripottele lopuksi pinnalle runsaasti korianteri silppua.

Saat keitostasi ruokaisamman jos lisäät siihen nuudeleita, riisiä tai perunaa.

Omenarahka


1 tlk rahkaa
2 dl kermavaahtoa tai luonnonjogurttia
3 kotimaista omenaa raastettuna
3 rkl hunajaa
3 tl kanelia
2 rkl hasselpähkinärouhetta
Raasta omenat ja sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa noin puoli tuntia.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Viemärivirhe voi tulla kalliiksi joulunaVoiko graavilohta pakastaa?Parhaat paketointiniksit: Näin käärit vaikka sukset joululahjaksi!Suomalainen jouluruoka on suolaista ja rasvaista – sydänlääkärin vinkit herkkupöytäänTässä on oikea tapa leikata graavilohiSydänkohtauksen riski nousee huomattavasti jouluaattona – lääkäri listaa kolme syytä

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 10:04
    Asuminen

    Viemärivirhe voi tulla kalliiksi jouluna

  • 08:07
    Jouluruoka

    Voiko graavilohta pakastaa?

  • 07:50
    Joulu

    Parhaat paketointiniksit: Näin käärit vaikka sukset joululahjaksi!

  • 06:39
    Sydänterveys

    Suomalainen jouluruoka on suolaista ja rasvaista – sydänlääkärin vinkit herkkupöytään

  • Eilen18:56
    Jouluruoka

    Tässä on oikea tapa leikata graavilohi