Lily Allen on nyt naimisissa – ja raskaana!

Lily Allenilla on aihetta iloon. Pari paljasti häävierailleen odottavansa esikoistaan.

Pop-tähti Lily Allenilla, 26, on nyt kaksi hyvää syytä hymyillä. Hän avioitui miehensä Sam Cooperin kanssa Gloucestershiressa Englannissa viime lauantaina – ja tähden edustaja vahvistaa pariskunnan odottavan vauvaa. Daily Mail -lehden mukaan Cooper kertoi vauvauutisen häävieraille.

Morsiamen luovutti hänen isänsä Keith Allen. Lilyn puku oli ranskalaisen suunnittelija Delphine Manivetin käsialaa.

– On mahtavaa, että hän on raskaana ja olen todella onnellinen hänen puolestaan. Lily on todella onnellinen uutisesta. Kun on raskaana, mahan haluaa myös näyttää ja puvun olevan silti kunnioittava, joten tämä hääpuku sopi täydellisesti tilaisuuteen, Manivet kertoi The Telegraph -lehdelle.

Seitsemän kuukautta sitten pariskunta ilmoitti surullisen uutisen edellisen vauvansa keskenmenosta, joka oli jo tähden toinen.

Hääjuhla ei pysynyt lehdistöltä salassa, sillä päivämäärä vuoti yhdeltä kutsuvieraista julkisuuteen: hän näytti kutsukortin brittiläiselle lehdelle maaliskuussa. Cooper kosi Lilya romanttisella lomamatkalla viime jouluna.

Lontoolainen kukkakauppias McQueens teki Lily Allenin häiden kunniaksi tähdestä ainutlaatuisen muotokuvan käyttäen oikeita liljoja – katso kuvat Odditycentral.comin sivuilta!

MTV3/Helmi

Lähteet: People.com, Odditycentral.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja