Mainos

Liikuttava kuva: Poliisi painoi vauvan syliinsä kammottavien tapahtumien jälkeen

Brittipoliisin aviomies julkaisi Facebookissa liikuttavan kuvan.

Isä. Kuollut yliannostukseen. Äiti. Hädin tuskin hengissä yliannostuksen jälkeen. Asunnossa neljä itkevää ja pelästynyttä lasta.

Poliisi Michelle Burton teki, mitä hänen täytyi tehdä. Hetki, jolloin hän näytti pehmeämmän puolensa tallentui valokuvaan, jonka Burtonin ylpeä aviomies, Brian, poliisi itsekin, jakoi Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Eilisiltana vaimoni Michelle Burton kertoi minulle, että pääsisi töistä vasta myöhään, koska tehtävä, jolla hän oli, koski neljän lapsen vanhempia, jotka kummatkin olivat ottaneet yliannostuksen. Michelle kertoi, että isä oli kuollut ja äiti kriittisessä tilassa. Hän vietti loppuillan huolehtien näistä lapsista. Hän pääsi kotiin aamuneljältä. En ole koskaan nähnyt häntä yhtä kauniina kuin tässä kuvassa. Miten uskomaton nainen."

Naapurit olivat soittaneet hätäkeskukseen kuultuaan lasten itkevän asunnossa. He olivat tulleet tarkastamaan tilanteen ja löytäneet perheen vanhemmat tajuttomina.

Kun poliisi saapui paikalle, 30-vuotias isä makasi kuolleena keittiön lattialla. 35-vuotias äiti oli tajuttomana sohvalla, mutta häneltä löytyi vielä pulssi.

Asunnossa oli neljä lasta: 7-vuotias tyttö, 3-vuotias poika, 2-vuotias poika ja kuukauden ikäinen tyttövauva, joka on Burtonin sylissä kuvassa. Poliisit auttoivat pitämään pikkuisista huolta sosiaalityöntekijöiden etsiessä heille sijoituskoteja.

Video: Miten suomalaiset auttavat toisiaan?

2:27

Lähde: Al.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.