Lewis Hamilton syyttää lehtiä keksityistä jutuista: "Toto ja minä emme ole edes puhuneet sopimuksesta"

F1-mestari Lewis Hamiltonin mukaan huhut hänen hurjasta palkkavaatimuksestaan ovat täysin perättömiä, sillä kuskin mukaan hän ei ole edes aloittanut sopimusneuvotteluita tallipomonsa Toto Wolffin kanssa.

Hamilton päätti puuttua keskusteluun hänen jatkostaan F1-sarjassa, mikä on viime aikoina vahvasti linkitetty myös koko Mercedeksen tehdastiimin jatkoon kuninkuuslajissa.

Viime aikoina erityisesti italialaismedia on ollut kärkkäästi Hamiltonin sopimusuutisten kintereillä. Ensin La Gazzetta dello Sport uutisoi britin olevan jo lähellä kahden vuoden jatkoa Mercedeksen kanssa, mutta pian perään Corriere dello Sport paljasti Hamiltonin valtavan palkkapyynnön haittaavan neuvotteluita.

Corrieren mukaan Hamilton olisi vaatinut peräti 60 miljoonan euron palkkapussia. Mercedes oli puolestaan vaatinut vastineeksi sopimusta jopa 2024 tai 2025 kauden loppuun asti. Lisäksi Hamiltonin pitäisi lehden mukaan sitoutua päättämään uransa Mercedekselle ja jatkaa tämän jälkeen yhtiön lähettiläänä.

Hamilton kommentoi tilannetta Instagram-tarinassaan keskiviikkona. Hänen mukaansa lehdet ovat täysin asian edellä.

– Tiedoksenne, että Toto ja minä emme ole vielä edes puhuneet sopimuksesta. Mitään ei ole tällä hetkellä neuvoteltu. Lehdet keksivät juttuja, Hamilton tokaisi.

Lue myös:

    Uusimmat