Lewis Hamilton pyysi anteeksi raivokasta purkaustaan – "Menetin kontrollin"

Videolla kuvaa Hollannin F1-osakilpailusta.

Mercedeksen tähtikuljettaja Lewis Hamilton on pyytänyt anteeksi tiimiradiossa ladottua raivokasta tunteenpurkaustaan.

Kisassa neljänneksi ajanut Hamilton näytti nousevan Mercedeksen vahvan rengastaktiikan avustuksella jopa voittotaisteluun, mutta virtuaalinen turva-auto ja turva-auto vesittivät lupaavalta näyttäneen kisan.

Hamilton joutui turva-autojen kärsijäksi ja putosi vanhempien renkaidensa myötä pois kärkitaistelusta, vaikka johti kilpailua vielä reilu kymmenen kierrosta ennen maalia.

Kisan jälkeen Hamilton lähetti tallilleen raivoisan viestin.

– En voi uskoa, että te jätkät v***u pilasitte kisani. Olen niin v***n vihainen nyt, Hamilton raivosi tallilleen.

Hamilton on nyt pyytänyt anteeksi tunteikasta purkaustaan.

– Olin lähellä murtumispistettä tunteideni kanssa. Pyydän anteeksi tallilta en edes muista, mitä sanoin. Minä vain menetin kontrollin hetkeksi, Hamilton toteaa Motorsport.comin mukaan.

Mercedeksen kausi on ollut aikamoista vuoristorataa suorituskyvyllisesti ajateltuna. Vielä viikko sitten Mercedes oli Belgiassa kaukana kärjestä, mutta Hollannissa Mercedes oli jo aivan kärkitaistossa.

– He tietävät, että pelissä on niin paljon intohimoa. Tulimme tänne vaikean kisan jälkeen, ja tänään taistelimme Red Bullin kanssa. Olimme nopeampia kuin muut monessa vaiheessa, Hamilton perkaa kisaa.

– Ilman turva-autoa olisimme haastaneet heidät voitosta yhden pysähdyksen taktiikalla, koska muut eivät olisi siihen pystyneet.

Lue myös:

    Uusimmat