Lewis Hamilton raivosi Mercedekselle tiimiradiossa: "En voi uskoa, että te v***u pilasitte kisani"

Lewis Hamilton otti Hollannin GP:n käänteet raskaasti, kun Mercedeksen taktiset valinnat pudottivat hänet kylmästi palkintopallitaistelusta. Tallikaveri George Russell nousi ohi kisan toiseksi.

Mercedekset taistelivat pitkään jopa kaksoisvoitosta, kun sen kovien renkaiden taktiikka tuntui purevan paalupaikkamies Max Verstappeniin.

Sitten AlphaTaurin Yuki Tsunodan keskeytys antoi Verstappenille ilmaisen varikkokäynnin ja turvallisen johdon Mersuihin nähden. Valtteri Bottaksen keskeytys kuitenkin nollasi tilanteen ja päästi Hamiltonin ja Russellin uudelleen Verstappenin kantaan.

Tässä kohtaa Mercedes päätti ottaa vain Russellin hakemaan loppua varten pehmeät renkaat, ja Hamilton jäi helpoksi maaliksi kärkipaikalle Verstappenin kiilattua toiseksi.

– Meillä oli puskuri välissämme, ja nyt meillä ei ole sitä, Hamilton arvosteli Russellin pudottamista Verstappenin taakse.

Verstappen ohitti hänet heti uusintastartissa ja pian myös Russell pyyhkäisi ohi. Tässä kohtaa Hamilton tajusi saaneensa lyhimmän korren kisan ratkaisuvaiheessa.

– En voi uskoa, että te jätkät v***u pilasitte kisani. Olen niin v***n vihainen nyt, Hamilton raivosi tallilleen.

Hamilton jäi lopulta kisassa neljänneksi, kun myös Ferrarin Charles Leclerc tuli ohi. Mestarikuski antoi palaa tiimiradiossa.

Lue myös:

    Uusimmat