Lewis Hamilton keksi aivan uuden termin älyttömistä Ferrareista

F1-sarjassa Mercedes on menettänyt tuoreeltaan ykköstallin aseman Ferrarille. Ei niinkään pisteissä, vaan nopeuden ja vireen saralla. Ferrarin monacolaiskuljettaja Charles Leclerc oli vahvin lauantaina, kun hän ajoi Venäjän GP:n aika-ajoissa paalupaikalle.

MAINOS

C Moren huippu-urheilut
katsottavissa maksutta!

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on asiakkaille maksuton kokeiluviikonloppu pe-su 27.9.-29.9.

Lue lisää täältä.

Venäjän GP suorana 27.-29.9.
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton ei suinkaan osoittanut pettymyksen merkkejä lauantain aika-ajon jälkeen. Päinvastoin. MM-sarjaa johtava brittikuski oli iloinen siitä, miten hän onnistui rikkomaan Ferrarin rintaman. Hamilton ehti toisen italialaistallin kuskin Sebastian Vettelin eteen.

– On pakko sanoa, että tämä oli melkoisen vaikea aika-ajosessio – ihan noiden kavereiden suoravauhdin takia! Hamilton aloitti hämmästelyn, katsellen lähellä olleita Leclerciä ja Vetteliä.

Ferrareiden tämän hetken nopeus sai britin haukkomaan henkeä.

– He ovat aivan omalla tasolla. Tämä koko party mode, mistä on puhuttu meidän kohdalla – heillä se on jotain aivan toista.

– Jet mode! Hamilton keksi.

Party mode -termi tuli tutuksi jo muutama vuosi sitten F1-piireissä. Tällä kuvattiin Mercedeksen käsittämätöntä aika-ajovauhtia. Koko termi liittyy asetuskokonaisuuteen, jolla eri tallit pyrkivät ulosmittamaan autoistaan kaiken mahdollisen potentiaalin. 

Lue myös:

    Uusimmat