Lewis Hamilton julkaisi tunteikkaan tekstin kuningatar Elisabetista: "Sitä en unohda koskaan"

0:40
Kuningatar Elisabet nukkui pois torstaina 96 vuoden iässä.

Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton julkaisi tunteikkaan tekstin poismenneen kuningatar Elisabetin kunniaksi.

Ritarin arvon Isossa-Britanniassa saanut Hamilton kirjoitti Instagramissa kauniita sanoja maata 70 vuotta hallinneen Elisabetin muistolle.

– Hän oli todella ikoninen inspiroiva ja rauhoittava johtaja suuren osan, ellei jopa koko elämämme ajan, Hamilton kirjoittaa.

– Eilisen suru-uutisen jälkeen olen pohtinut hänen uskomatonta elämäänsä. Hän oli toivon symboli niin monille, ja hän palveli maataan arvokkaasti, omistautuneesti ja ystävällisesti. Hän oli todella vertaansa vailla, ja olen kiitollinen siitä, että sain elää hänen aikanaan. Hänen perintönsä on pitkäaikainen ja hänen poismenonsa tuntuu syvästi.

Formulatähti ehti myös tavata Elisabetin elämänsä aikana.

– Minulla oli uskomaton kunnia saada viettää aikaa hänen kanssaan. Sitä en unohda koskaan. Puhuimme yhteisestä rakkaudestamme koiriin, Hamilton kertoo.

– Tiedän, että koko kansakunta ja monet muut ympäri maailmaa surevat hänen menetystään, ja ajatukseni ja rukoukseni ovat hänen perheensä ja kaikkien hänen läheistensä kanssa, jotka ovat menettäneet rakkaansa. Lepää rauhassa, Hamilton kirjoitti sydänemojin kera.

Hamilton on tällä hetkellä Italian Monzassa, jossa ajetaan tänä viikonloppuna F1-osakilpailu.

Isossa-Britanniassa iso osa urheilutapahtumia on siirretty tulevaisuuteen tältä viikonlopulta kuningattaren poismenon takia. 

Hamiltonin Instagram-julkaisun voi katsoa tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja