Letukka on inspiroinut lukemattomia jenkkiräppäreitä – näistä autoista runoillaan useimmin

Vertailusivusto GoCompare kävi läpi yhteensä 100 eri rap-artistin sanoituksia ja listasi, kuinka monta kertaa eri automerkit ja -mallit mainittiin lyriikoissa. Tulokset saattavat yllättää.

Eniten ylipäätään autoista sanailivat sellaiset nimet kuin The Game, Gucci Mane, Rick Ross, Migos, Soulja Boy, Meek Mill, 50 Cent, Lil Wayne, Jay Z ja Nas.

Tilastoa johtava räppäri The Game mainitsee kyseisen vertailun mukaan kappaleissaan eri autoja yhteensä 473 kertaa.

Suosituimmat automallit ovat sanoitusten perusteella Chevrolet Impala, Range Rover, Ford GT, Cadillac Escalade, Porsche Panamera, Hummer H2, Mercedes-Benz CL, Ferrari 550, Chevrolet Corvette ja Camaro.

Jos automerkeistä on puhe, kymmenen kärki on seuraava: Mersu, Bentley, Ferrari, Porsche, Chevrolet, Lamborghini, Cadillac, Lexus, Maybach ja Rolls-Royce.

Sivusto tarjoaa mallien ja merkkien yhteydessä makupaloja kappaleista, joissa kyseisille menopeleille on osoitettu riimejä. 

Chevy Impalaa ovat muistaneet ainakin 2Pac kappaleessa It aint easy, Luniz ft Redman kappaleessaan Hypnotize ja The Notorius BIG kappaleessaan Mi Casa. Ikoninen kaara on päässyt vuosien varrella mukaan myös monelle musiikkivideolle.

Lähde: GoCompare

***

Pienille potilaille lahjoitettiin minikoinen luksusauto 2:59

Lue myös:

    Uusimmat