Mainos

Lentokentältä jouluna löytyneen lahjakortin omistaja löytyi viimein – "Stockmannin puolesta asiaa on ollut hoitamassa monta henkilöä"

Joulukuun 22. päivä Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydetyn "merkittävän summan" sisältävän Stockmann-tavaratalon lahjakortin omistaja on viimein löytynyt.

Lahjakorttimysteeri sai alkunsa, kun jouluviettoon matkalla ollut perhe löysi lahjakortin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Perhe päätti yrittää etsiä kortin oikeaa omistajaa sosiaalisen median kautta, sillä kortin löytänyt tytär unohti antaa kortin kentän henkilökunnalle lähtöhulinoissa.

– En paljasta, paljonko siellä on rahaa, mutta puhutaan ihan merkittävästä summasta. Niin iso summa, että se ei ole esimerkiksi mikään 50 euroa, perheen äiti kertoi MTV:lle joulun alla.

Nyt mysteeri on ratkennut ja lahjakortti on saatu palautettua sen ostajalle.

– Lahjakortin ostaja on löytynyt ja olemme olleet häneen yhteydessä. Ostaja saatiin selvitettyä kortissa olevan numerosarjan perusteella, vahvistaa Stockmannin viestintäjohtaja Anna Bjarland MTV:lle.

Lahjakorttijahdissa auttoi moni työntekijä

Bjarland kertoo, että alun perin vaikutti siltä, ettei lahjakortin ostajaa voi selvittää pelkän lahjakortin sarjanumeron perusteella.

– Kävi kuitenkin ilmi, että lahjakortissa on useampi koodi. Pidemmällä koodilla tavoitimme kortin ostaneen henkilön, Bjarland kertoo.

Koska perhe oli ehtinyt palauttaa kortin jo löytötavarapalveluihin, vanha kortti mitätöitiin ja summa ladattiin uudelle kortille, joka sitten toimitettiin alkuperäiselle ostajalle.

– Stockmannin puolesta asiaa on ollut hoitamassa monta henkilöä.

Perhe ei yllättynyt

Lahjakortin löytänyt perhe ei ole saanut tietoonsa, kuka lahjakortin ostaja lopulta oli. Omistajan löytyminen ei kuitenkaan yllättänyt.

– Jotenkin ajattelin, että varmasti sen omistaja löytyy, perheen äiti naurahtaa MTV Uutisille.

Lahjakorttijahdin alulle laittanut perheen äiti tulee saamaan vaivannäöstään pienen kiitoksen, Stockmannilta luvataan.

– Toimitamme pienen kiitoksen lahjakortin löytäneelle henkilölle, joka oli aktiivinen ja näki paljon vaivaa lahjakortin kadottaneen asiakkaan löytämiseksi, Bjarland lupaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.