Leijonien "paniikki" nousi otsikoihin Ruotsissa

Mikael Granlund astui julkisuuteen – näin hän kommentoi pelikieltoaan 2:48
Mikael Granlund astui julkisuuteen – näin hän kommentoi pelikieltoaan

Suomen maalivahtivalinta tänä iltana Ruotsia vastaan pelattavassa jääkiekon MM-puolivälierässä on pantu länsinaapurissakin merkille.

Leijonien maalilla aloittaa Emil Larmi, joka on pelannut näissä kisoissa vain kaksi ottelua. Larmi oli maalilla alkusarjassa Isoa-Britanniaa ja Tanskaa vastaan.

Ruotsalainen Aftonbladet kirjoittaa etusivullaan Leijonien "panikoivan, kun vain muutama tunti on jäljellä" ja viittaa tällä Suomen maalivahtivalintaan.

Harri Säteri on ollut Jukka Jalosen selkeä ykkösvalinta läpi turnauksen. Kokenut maalivahti on pelannut kaikki kovat ottelut. – – Ja kun MM-turnaus etenee kaikkein tärkeimpään vaiheeseen, Jalonen päättää yllättäen jättää Säterin sivuun, lehti kirjoittaa artikkelissaan.

Ruotsissa ollaan myös hyvin kärryillä siitä, että kyseessä saattaa olla Jalosen kuusivuotisen päävalmentajapestin viimeinen ottelu.

– Ikään kuin yllättävä maalivahtivalinta tähän mahdollisesti viimeiseen otteluun ei olisi tarpeeksi, Jukka Jalonen on päättänyt myös muuttaa ketjuja. Jalonen on sekoittanut ketjuja paljon läpi turnauksen.

Suurin yksittäinen syy ketjumuutoksiin on kapteenin ja ykkösketjun kapellimestarin Mikael Granlundin poissaolo pelikiellon vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat