Leijonien MM-välieräsankari Hannes Björninen myönsi: osumassa yllättävä piirre – "Oli jopa liikaa aikaa miettiä!"

Viime kaudella Lahden Pelicansia edustanut Hannes Björninen, 25, oli Leijonien sankarihahmo, kun Suomi selvitti tiensä finaaliin jääkiekon MM-kisoissa. Björninen myöntää yllättyneensä ensimmäisen erän osumassaan. Leijonien ykkössentteri jäi yhtäkkiä aivan vapaaksi Saksan maalille.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Tilanteessa Leijonien ykkösvitja antoi painetta Saksan päädyssä. Hetken aikaa näytti jo siltä, että Saksa saisi purettua paineen. Suomen joukkueen kapteeni Marko Anttila ei kuitenkaan luovuttanut.

– Jatkoimme hyvää karvauspeliä ja saimme oikeaan aikaan riiston. Linja oli niin sanotusti auki ja tuli hyvä syöttö siihen, ketjun sentteri Björninen alusti osumaa MTV Urheilulle.

Björninen myöntää, että hän yllättyi siitä, miten vapaaksi hän jäi Saksan maalille.

– Oli ehkä jopa vähän liikaa aikaa miettiä! Björninen myönsi hymyn kera.

– Onneksi meni maaliin.

Osuma näkyy jutun yläreunasta.

Kamppailun loppuhetkillä Suomi sai taistella tosissaan voittonsa eteen. Björninen itse oli esillä uhrautuvaisten heittäytymistensä voimin.

– Tiesimme, että Saksalla on todella hyvä joukkue. Emme olleet ihan parhaimmillamme. Jokainen tietää, että pystymme parantamaan varsinkin hyökkäyspelaamista. Pystymme pysymään paremmin kiekossa. Sitä kun viedään eteenpäin, niin saadaan hyökkäyspeliäkin taas paremmalle mallille, Björninen mietti.

Suomi kohtaa sunnuntain MM-finaalissa Kanadan. Ottelu käynnistyy kello 20.15.

Lue myös:

    Uusimmat