Leijonien GM Jere Lehtinen myhäilee Patrik Laineen superillasta: "Uskon, että noita ei tarvitse enää miettiä"

Jere Lehtinen seurasi hymyssäsuin Laineen tykitystä:"Huikea ilta" 5:28

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine iski hattutempun torstaina, kun Jets kaatoi Helsingissä pelatussa ottelussa Florida Panthersin lukemin 4-2. Leijonien GM Jere Lehtinen ei kantanut huolta, vaikka Laineen alkukausi olikin ehtinyt olla odotuksia nihkeämpi.

Laine oli iskenyt ennen Panthers-ottelua alkukauden 12 kamppailussa tehot 3+2=5. Tehotilastot kaunistuivat roppakaupalla, kun Laine heilutti verkkoja kolmesti torstain ottelussa.

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen GM Jere Lehtinen tapasi Laineen ennen torstain ottelua. Lehtisen mukaan Laineesta huokui rauhallisuus.

– Hän puhui siitä, että kun vain pääsee paikoille, niin kyllä se tulos sieltä vielä tulee. Niin ne maalit sieltä sitten tulivat, eikä olisi voinut tulla parempaan aikaan, Lehtinen hymähtää MTV Sportille, viitaten Helsingin peleihin.

– En ole ollut huolissani. Jets pelaa joukkueena hyvin ja he ovat saaneet pisteitä. Totta kai jokainen pelaaja haluaa henkilökohtaisesti onnistua ja totta kai pitää huomioida se, mitä ”Patelta” odotetaan. Hän on kuitenkin päässyt joka pelissä paikoille ja nyt ne kiekot alkavat mennä sisään. Uskon, että noita asioita ei tarvitse enää miettiä tästä eteenpäin, Lehtinen sanoo ja viittaa alkukauden nihkeyteen.

Lehtinen itse vietti perjantaina aikaa ikonisen Stanley Cup -pokaalin kanssa. Niin Laineesta kuin Stanley Cupista ja siitä, kuka saattaisi olla seuraava suomalainen, joka tuo ”kannun kotiin”, lisää ylälaidan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat