Leijonan kesähoroskooppi 2019

Kesä siirtää sinkkuleijonien parin etsinnän nettideittailusta reaalimaailmaan. Kompastuskivesi voi tänä kesänä olla se, ettet ehkä harkitse sanomisiasi tarpeeksi...

Tähdet ja kesä yhdessä tekevät leijonasta avoimen ja rohkean. Sinun on helppo mennä puhumaan kenelle tahansa. Sinä osaat myös flirttailla ja vetää haluamasi ihmisen huomion itseesi. Välillä huomiota tosin tulee niiltäkin, joilta et sitä kaipaa.

Yritä hillitä kiihkeyttäsi

Leijona tarvitsee paljon rakkautta, mutta samaan aikaan myös tilaa ja vapautta. Se voi olla välillä aika vaikea yhtälö saavuttaa parisuhteessa. Olet myös melko omistava ja hallitseva kumppaniasi kohtaan. Yritä hillitä kiihkeyttäsi ja anna myös toisen osapuolen välillä ottaa ohjat käsiinsä. Tai ainakin johdattele tilannetta sellaiseksi, että hän luulee olevansa ohjaksissa. Sen taidon sinä osaat.

Pitkään seurustelleet leijonat voivat tarvita hieman mielikuvitusta säilyttääkseen kipinän suhteessaan. Sopivasti lämmitettynä suhde voi roihahtaa aivan uuteen liekkiin. Jos kumpikin teistä on valmis panostamaan suhteeseenne, voi tänä kesänä olla sopiva hetki viedä suhde seuraavalle tasolle.

Leijona on todella itsevarma kaikessa toiminnassaan

Kesä siirtää sinkkuleijonien parin etsinnän nettideittailusta reaalimaailmaan. Se avaa sinulle aivan uusia näkymiä. Saat nähdä kiinnostavat ihmiset heti livenä, etkä vain viesteinä ja kuvina ruudulla.

Leijona lomamatkalla

Tänä kesänä yhdistät lomamatkailusi jollakin tavoin työhösi. Jollet suoranaisesti tee töitä matkallasi, niin ainakin luot kontakteja tai keräät ideoita ja inspiraatiota työtäsi varten.

Kesä ja lämpö kasvattavat leijonan intohimoa ja aloitteellisuutta, eikä kumppanisi varmasti pane sitä pahakseen. Leijona on muutenkin todella itsevarma kaikessa toiminnassaan. Toisinaan korttipakkasi voi kuitenkin mennä sekaisin, jollei kaikki menekään juuri niin kuin sinä haluaisit.

Kompastuskivesi voi tänä kesänä olla se, ettet ehkä harkitse sanomisiasi tarpeeksi. Silloin et kuitenkaan jää keneltäkään huomaamatta, ja se on tärkeää sinkkuleijonille joilla on haku päällä. Voitkin kesän aikana kohdata jonkun, josta et osannut unelmoidakaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja