Lehti mainosti teineille "taianomaisia orgasmeja" ja ”seksimagiaa” – kyseenalaiset väitteet aiheuttivat kohun: ”Olette vastenmielisiä”

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10
 Miksi orgasmi on niin tärkeä asia? Miksi ajatellaan, että seksi loppuu, kun mies saa orgasmin?

"Taianomaisia orgasmeja" ja "seksimagiaa" kuvaillut artikkeli sai nettikansan kimppuunsa.

"Tee orgasmeistasi kirjaimellisesti taianomaisia". Näin toteaa Lisa Stardustin teksti Teen Voguessa.

Otsikolla "Miten käyttää seksin taikaa oman, parhaan itsesi esiintuomiseen" sai kansan raivoihinsa outojen väitteidensä vuoksi.

– Magiassa orgasmeja pidetään perimmäisenä maagisena voimana. Itse asiassa okkultistit uskovat, että orgasmi voi auttaa puhdistamaan kehoa, tuottaa maagista voimaa ja että orgasmit ovat elintärkeä työkalu halujen ilmaisemisessa, Lisa kirjoittaa tekstissään.

Lisa toteaa myös, että "taika toimii parhaiten, kun sen tekee itseensä", ja että seksimagia sopii myös selibaatissa eläville. Artikkelissa puhutaan esimerkiksi unelmien visualisoimisesta ja seksilelujen lataamisesta "Kuun alla".

– Seksin magia voi olla uskomaton tapa alkaa saavuttaa tavoitteita ja tuoda julki unelmiaan – vain keskittymällä ja vapauttamalla oma, henkilökohtainen energia maailmaan, tekstissä todetaan.

Ei ensimmäinen kohu

Juttu on osa "käytännön magiaa" -juttusarjaa, jossa Lisa kirjoittaa noituudesta ja taiasta. Lisa kirjoittaa Teen Vogueen myös astrologia-aiheisia artikkeleita. Orgasmiartikkeli kuitenkin aiheutti kohun sisältönsä vuoksi.

– Tätäkö pidätte journalismina teineille? Olette vastenmielisiä, Edward Ramirez toteaa Twitterissä.

– Tarkistakaa verensokerinne, nimimerkki Bekah ihmettelee.

Teen Vogue on aiemminkin joutunut nettimyrskyn silmään puhuttaan "kesävaginoista" ja kerrottuaan, että seksityö on "oikea työ".

Konservatiivit kauhuissaan

Konservatiivilehti syytti Teen Vogueta "nuorten tyttöjen ajamisesta raiteiltaan". Moni oli huolissaan "arvojen" katoamisesta.

– Teen Vogue ohjaa nuoria tyttöjä outoihin suuntiin, konservatiivilehti totesi.

Lehden mukaan nainen, joka on itsevarma oman vartalonsa suhteen, on positiivinen asia, mutta "seksitaialla" ei oikeasti voi saada elämältä sitä, mitä haluaa.

– Se, että he käskevät esiteinejä, ydinkohderyhmäänsä, masturboimaan saadakseen haluamansa, on vain karmivaa.

"Edistää positiivista viestiä seksuaalisuudesta"

Ymmärtäjiäkin kuitenkin löytyi. Moni piti itsetyydytysten ja orgasmien hyvien puolien painottamista hyvänä sanomana, vaikka itse artikkeli olisikin ollut huono tapa puhua aiheesta.

– Kyllä, "seksimagia"-juttu Teen Voguen artikkelissa on hupsu... Mutta se on myös harmiton ja edistää positiivista viestiä seksuaalisuudesta. Ja hitto, siinä on jopa vähän kieltäytymisestä positiivisessa valossa, David Walsh kirjoittaa Twitterissä.

– En ole innoissani siitä, että Teen Vogue jakaa noituusneuvoja, varsinkaan alaikäisille, mutta seksin taika on totta ja se voi olla melko voimakasta. Ja asiaan liittyen, koska masturbaatiosta tuli paha asia? käyttäjä Maxwell Pink ihmettelee.

– Tytöt, antakaa mennä ja nauttikaa. Ja muistakaa, masturbointi ei koskaan johda epätoivottuun raskauteen, Brandi Morgan sanoo Twitterissä.

Teen Vogue ei ole kommentoinut asiaa.

Lue myös:

    Uusimmat