Lehti: Emiliano Salan tapauksessa vehkeilleet nainen ja mies joutuvat vankilaan

1:24
Emiliano Salan muistoa kunnioitettiin Mestarien liigassa.

Brittiläiset Sherry Bray ja Cristopher Ashford ovat jo tunnustaneet syyllisyytensä valvontakamerakuvan urkkimiseen ja levittämiseen Emiliano Salan ruumiista. Myös toisesta ruumiista kuvia luvattomasti haltuunsa ottanut kaksikko saa vankilatuomion, kertoo The Telegraph -lehti.

Argentiinalaisjalkapalloilija Emiliano Sala menehtyi tammikuussa lentomatkalla Länsi-Ranskasta Britanniaan. Hän oli siirtymässä Nantesista walesilaiseen Cardiffiin. Pienkone putosi Englannin kanaaliin, ja Sala kuoli.

Tapaus aiheutti jo itsessään jalkapallomaailmassa suurta surua, ja lisää harmia Salan lähipiiriin tuotti Sherry Brayn, 49, ja Cristopher Ashfordin, 62, toiminta ruumishuoneen valvonnasta sen kiinnioloaikoina vastanneesessa yrityksessä. Kaksikko käytti asemaansa väärin, Bray yrityksen johtajana ja Ashford työntekijänä. Bray ja Ashford urkkivat valvontakameroiden kuvaa Salasta lainvastaisesti, minkä lisäksi Bray oli lisäksi ottanut valokuvia videomateriaalista ja lähettänyt niitä eteenpäin yhdelle henkilölle.

Kuva ruumiista levisi sosiaalisessa mediassa, ja poliisi pääsi kaksikon jäljille. Selvisi, että Bray oli ottanut kuvaa myös toisesta ruumiista. Kaksikko on myöntänyt syyllisyytensä rikokseen.

– Brayn ja Ashfordin toimet aiheuttivat (kahdelle perheelle) tarpeetonta kärsimystä ja sydänsuruja. Toivon, että perheet voivat nyt keskittyä rakkaidensa suremiseen, poliisin tutkija Gemma Vinton painotti.

Bray ja Ashford saavat tuomionsa 20. syyskuuta. Kaksikolle on Telegraphin mukaan kerrottu, että he tulevat saamaan vankilatuomion.

Salan perheen asianajaja Daniel Machover on jo aiemmin kertonut perheen olevan "syvästi järkyttynyt" kuvamateriaalin leviämisestä. Machover kertoi perheen toivovan syyllisten joutuvan vastuuseen oikeudessa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja