Legendaarinen tshekkivalmentaja on kuollut – "Sanoinkuvaamaton shokki"

Tshekin maajoukkueen päävalmentaja vielä viime kaudella toiminut Milos Riha, 61, on kuollut, kertoo tshekkisivusto iSport.

Riha joutui sairaalaan elokuussa, kun hänen terveytensä romahti huomattavasti. Sairaalahoidon syyt eivät kuitenkaan ole tiedossa. Rihan poika Milos Riha junior vahvisti tiedon iSportille.

– Tämä on sanoinkuvaamaton shokki. Viimeinen kuukausi oli suurta taistelua. Haluan kiittää isääni sydämeni pohjasta kaikesta, mitä hän on aina tehnyt muiden hyväksi, Riha junior sanoo.

– Pyydän koko jääkiekkoilevaa yhteisöä kunnioittamaan isäni muistoa ja muistamaan hänet aina parhaalla mahdollisella tavalla, hän jatkaa.

Riha toimi kahden edelliskauden aikana Tshekin maajoukkueen päävalmentajana. Riha on valmentanut urallaan myös KHL:ssä Spartak Moskovaa, Pietarin SKA:ta ja Slovan Bratislavaa.

KHL-jätti SKA:ta Riha valmensi kausina 2011-13, mutta joutui kesken jälkimmäisen kauden tätä nykyä Leijonia valmentavan Jukka Jalosen korvaamaksi. Riha valittiin urallaan myös kerran KHL:n parhaaksi valmentajaksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja