Lauri Tähkä isyydestä: Muusikko voi olla enemmän kotona kuin tavallinen työläinen

Lauri Tähkällä on kaksi teini-ikäistä lasta. Hän sanoo viettävänsä isänpäivän tyttäriensä kanssa nautiskellen.

Lauri Tähkä kertoo viettävänsä ne päivät perheensä kanssa, jolloin hän ei ole keikoilla. Tulevat 13 kuukautta hän kiertääkin keikoilla ympäri Suomea. Seuraavan kerran muusikko aikoo lomailla vasta joulukuussa 2017.

– Perhe kulkee mukana arjessa. En ole koskaan miettinyt, että perheen sovittaminen arkeen olisi jokin ongelma. Enemmänkin niin, että nyt mennään ja asiat vain hoituvat. Lapseni eivät kuitenkaan ole enää viisivuotiaita. Tähkä sanoo MTV.fin haastattelussa. 

Lauri Tähkä ei koe uransa olleen haitaksi perheen kanssa. Hän kokee aikansa riittäneen lastensa kasvattamiseen. 

– Muusiikko voi olla enemmän kotona kuin tavallinen työläinen. Minulla on vapaapäiviä ja aamupäiviä, jolloin on aikaa olla kotona. Keikkamatkatkin ovat usein melko lyhyitä, niin pääsen kotiin aika nopeasti. Asiat pystyy kyllä sovittamaan, jos on haluaa. En ole oikeastaan miettinyt arjen sujuvuutta, koska asiat ovat aina hoituneet.

Tähkä kertoo isyyden merkitsevän hänelle paljon ja tänään isänpäivänä hän aikoo viettää rentouttavia hetkiä tyttäriensä kanssa.

– Joka päivä olen isä. Se ei ole minulle vain yksi päivä. Toki isänpäivää on mukava juhlistaa. Kyllä ne ovat tärkeitä hetkiä. Varmaan tyttöjen kanssa istutaan saman pöydän ääressä ja syödään hyvin ja pitkään. Rakkauden täyttämä päivä sekin on. Isänpäivä on vähän kuin syntymäpäivä – silloin nautitaan ja jutellaan. 

Lue myös:

    Uusimmat