Lauri Markkasen arvokas lahja sai utahilaisen Samin, 11, ikionnelliseksi – suomalaistähden poikkeuksellinen käytös ihastuttaa: "Todella erityistä"

Haastattelussa Lauri Markkasen pallon saanut 11-vuotias Utah-fani Sam 2:32
11-vuotias Sam ja hänen isänsä kertovat, mitä Lauri Markkanen merkitsee Utah Jazz -faneille.

Lauri Markkanen on loistanut tällä kaudella koripalloparketeilla, ja sen lisäksi hän on osoittanut suuruutensa kentän ulkopuolella. MTV Urheilu haastatteli 11-vuotiasta Sam-poikaa, joka sai Markkaselta iloisen yllätyksen ottelun jälkeen.

Lauri Markkanen pelasi viime viikolla kotikentällään huippuottelun Oklahomaa vastaan. Ottelun jälkeen Markkanen allekirjoitti pelipallon ja syötti sen katsomoon pienelle fanille. MTV Urheilu haastatteli pallon suomalaiselta saanutta 11-vuotiasta Jazz-fania ottelun jälkeen.

– Se tuntui todella mahtavalta, Sam sanoi iloisesti videopuhelun välityksellä.

Tilanteessa oli käydä hassusti, kun Olsonin takana oleva mies yritti kaapata pallon pojan nenän edestä.

Pääkuvan videolta selviää, mitä tilanteessa lopulta tapahtui.

Samin kanssa haastattelussa on hänen isänsä Robert Olson, joka kertoo, mitä Markkasen tulo joukkueeseen on merkinnyt hänelle ja monelle muulle Jazz-fanille. 

– Aikaisemmin olimme todella kovia faneja, mutta sitten muutama vuosi meni huonosti ja se suututti. Uuden joukkueen ja erityisesti Laurin peliesitysten myötä Jazzin ympärillä on taas kuhina, Olson sanoo.

Markkanen upotti Oklahoma-ottelussa peräti 43 pistettä ja ratkaisi lopun vapaaheitoillaan voiton kotijoukkueelle.

– Tänä vuonna jokin on loksahtanut hänen pelissään. Näimme, kun hän upotti tuosta noin 43 pistettä. Huomasimme, että hän pelasi hyvin, mutta emme ensin tajunneet, että hän teki 43 pistettä. Lopuksi hän voitti pelin kolmella vapaaheitolla ja antoi meille vielä pallon pelin jälkeen. Mahtavaa, Olson hehkuttaa.

Olson on ollut monien koripallofanien tavoin vaikuttunut Markkasen peliesityksistä, mutta erityisesti suomalaisen teot pelin ulkopuolella saavat Olsonilta ylistystä.

Katso videolta, miten Olson hehkuttaa Markkasen toimintaa.

Lue myös:

    Uusimmat