Mainos

Laura Malmivaara: Tanssii tähtien kanssa vapautti ja toi kosketuksiin naiseuden kanssa

23:06

Laura Malmivaara kertasi Hyvää Elämää -lähetyksessä kesken jääneen tanssikisan suurta vaikutusta itseensä.

Laura Malmivaara ei olisi voinut etukäteen uskoa, kuinka paljon tanssi vaikuttaa ihmiseen.

– Kaikkien pitäisi kokea tanssin tuoma henkinen ja fyysinen vapautuminen, Laura sanoi lähetyksessä.

Yhtenä tärkeimpänä TTK:sta saamanaan oppina Laura pitää irti päästämisen taitoa.

Mikko (Ahti) sanoi minulle ennen yhtä suoraa lähetystä, että jos sinä haluat sen tanssiasennon isommaksi, sinun pitää päästää irti eikä yrittää enemmän. Se irti päästäminen on ollut sellainen kokemus tässä.

– Koen, että minulla on parempi kontakti keskustaani ja lantiooni, siihen, mikä on naisen ydin. Seison omilla jaloillani ja pysyn itseni keskellä. Mielestäni on tosi tärkeää naiselle, ettei huoju liikaa vaan on tuossa noin, Laura maalaili.

Laura yhtyy aiemmin TTK:ssa tanssineen juontaja Raakel Lignellin näkemykseen siitä, että kisassa piti opetella päästämään irti myös häpeästä.

– Mielestäni se on ihan mahtavaa – mitä minä olen edes suojellut? Miksen ole päästänyt irti jo kauan sitten? Kuinka paljon enemmän saa, kun luopuu! ”Saat sen, mistä luovut” on jäänyt korvaani jo kauan sitten, ja juuri niin se on.

TTK:n myötä myös Lauran suhtautuminen mediaan on muuttunut jonkin verran. Pitkään hän suojeli itseään.

– Se, että on avoin, ei tarkoita, että olisi jotenkin tyhmä tai vietävissä. Avoimuus on lähinnä sitä, että luottaa ihmisiin. Nyt juuri tuntuu tosi hyvältä heittäytyä ihmisten eteen. Ohjelman jälkeen minulla on sellainen kokemus, että ihmiset ovatkin yllättäen minun puolella. Miten ihmiset ovatkin niin ihania!

– Ihmiset haluavat kosketuksiin ihmisten kanssa. Jos olet kuorien takana, sinähän et ole ihminen. Tämä ohjelma on kyllä opettanut minut siihen, Laura kuvaili.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.