Mainos

Laura kertoo dramaattisesta illasta maajussi-Ilmarin kanssa: "Tämä ei ole sellainen tyyppi kenet haluaisin"

1:34

Laura huomasi maajussi-Ilmarissa farmiviikon aikana puolen, josta hän ei pitänyt yhtään. 

VIDEO: Maajussi-Ilmarin morsiamet viettävät treffipäivän keskenään

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikon viimeisiä päiviä. Kuluneen viikon aikana maajussit ovat päässeet tutustumaan morsianehdokkaisiinsa paremmin kahdenkeskisten treffien merkeissä. 

Kolmantena ja viimeisenä treffipäivänä suunnitelmat eivät kuitenkaan menneet aivan putkeen maajussi-Ilmarin farmilla, sillä hän ei lähtenytkään treffeille morsianehdokkaansa Lauran kanssa. Ilmari oli vatsataudissa, joten Laura lähti viettämään omaa treffipäiväänsä kahden muun morsianehdokkaan, Annariinan ja Tuulian kanssa. 

Laura kertoo, ettei ollut käänteestä kovinkaan pettynyt, päinvastoin: hän ei olisi edes halunnut enää lähteä Ilmarin kanssa treffeille. Hänen treffejään edeltävänä iltana Ilmarin tilalla oli sattunut tilanne, jonka varjossa Laura koki näkeneensä maajussin uusin silmin. 

– Ilmari sanoi ehkä siinä pari kertaa vähän tylysti Annariinasta, niin sitten itsellä tuli sellaiset fiilikset, että ei kiitos. Toisen kuullen, että arvosteli siinä toisen olemusta, että Annariina on lapsellinen ja sitä rataa. Sanoin niin, että Annariina oli siinä melkein vieressä, Laura kertoo. 

– Itselle tuli sellaiset fiilikset, että tämä ei ole sellainen tyyppi, kenet haluaisin ja millaisia luonteenpiirteitä arvostan. 

Lauran mukaan Ilmarin käytös alkoi ahdistaa häntä kuluneen illan aikana ja hän tunsi olonsa vieraaksi maajussin kotitilalla. Hänen mukaansa se, että kaikki kolme morsianehdokasta päätyivät yhdessä viettämään treffejä, oli hyvä käänne tapahtumille. 

– Saimme Annariinan kanssa sanoa, mikä meitä kaiveli ja mikä meitä ärsytti ja Tuulia sai sanoa, että heillä oli mennyt treffit tosi hyvin. Ja että molemmat on saaneet vähän semmoista fiilistä, että tästä voisi tullakin jotain. 

Yhteisen päivän jälkeen kaikki kolme morsianehdokasta saivat jutella kahdestaan Ilmarin kanssa. Lauran mukaan kaikki asiat on nyt selvitetty, eikä harmitusta enää ole.

Hän kertoo uskovansa vahvasti, millaiseen valintaan Ilmari tulee päätymään ja olevansa erittäin iloinen maajussin sekä toisen morsianehdokkaan puolesta.

Maajussille morsian maanantaisin MT3-kanavalla klo 20!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja