Laulu rakkaudelle -ohjelmaa ylistetään somessa – matalaa profiilia viime vuodet pitäneen suosikkiartistin paluu ruutuun villitsi Twitterissä

10:20
Laura Närhi yllätti idolinsa suosikkiohjelmassa - näin Samuli Putro reagoi yllätykseen

Twitter-kansa innostui nähtyään laulaja Samuli Putron Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmassa perjantai-iltana.

Perjantai-iltana MTV3-kanavan Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelman kolmannessa jaksossa laulaja Laura Närhi yllätti idolinsa Samuli Putron  esittämällä tälle yllätyksenä tämän omaan tuotantoon lukeutuvan Älkää unohtako toisianne -kappaleen.

Putro tunnetaan 1990-2000-luvulla suurta suosiota nauttineen Zen Café -yhtyeen nokkamiehenä. Yhtyeen lopettamisen jälkeen soolouraa tehnyt Putro oli Zen Cafén laulaja-kitaristi ja lauluntekijä vuodet 1992–2007. Tämän jälkeen soolouraa tehnyt artisti muistetaan Zen Cafén useiden jättihittien lisäksi myös soolotuotannon hiteistään Olet puolisoni nyt ja Tavalliset hautajaiset.

Viime vuosina Putro ei kuitenkaan juuri ole julkisuuden valokeilassa paistatellut, joten moni kotikatsomossa riemastui nähdessään takavuosien suosikkiartistin pitkästä aikaa ruudussa. Artistin ääni oli tuttu vuosien takaa, mutta suosionsa huippuvuosina kaljuna ja parrattomana nähdyn Putron parta ja hiukset yllättivät monet.

 

– Ensireaktio: tämän näköinen, Samuli Putro. Tuttu ääni. On hieman muuttunut, eräs twiitti kuului.

 

– Okei, aloin kaivata Zen Caféa, toinen twiittasi.

Myös Närhen tulkinta Putron kappaleesta keräsi vuolaita kehuja.

– Samuli Putro oli niin symppis. Ihana tyyppi. Ja Laura Närhen tulkinta oli timanttia. Rakastan Lauran ääntä

Putro kertoi ohjelmassa jännittävänsä yllättäviä tilanteita ja ylipäänsä sosiaalisia tilanteita tuntemattomien ihmisten kanssa. Twitterissä heitettiin kuitenkin ilmoille toiveita siitä, että artistia nähtäisiin jatkossakin ruudussa.

– Toivottavasti tämän kokemuksen jälkeen Samuli Putro suostuu osallistumaan Vain elämään, yks twiittaaja toivoi.

– Olisi kyllä mielenkiintoista. Peukut pystyyn! toinen komppasi.

– Samaa mieltä. Samuli on aina ollut ja on mun suosikki, kolmaskin kirjoitti.

Myös muut illan esitykset ja ohjelma kokonaisuudessa keräsi kehuja kotisohvilla.

 

– Joka perjantai, kun #laulurakkaudelle alkaa, toivon, ettei se loppuis ikinä. Niin maaginen ohjelma, tuntuu kuin istuisi itse joka kerta siihen penkkiin, eräs twiittaaja esimerkiksi hehkutti.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi perjantaisin kello 20 MTV3-kanavalla! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja