Laulaja Pink ja fanit sanasodassa

Fanit tyrmistyivät, kun laulaja Pink päästi kaksivuotiaan tyttärensä motocross-pyörän kyytiin ilman kypärää.

Laulaja Pinkin kaksivuotias tytär Willow pääsi viikonloppuna ensimmäistä kertaa motocross-pyörän kyytiin. Lapsen isä julkaisi kuvia seikkailusta Instagram-tilillään.

– Olen odottanut tätä todella pitkään. Willz pääsi hiekkaradalla tänään ensimmäiselle ajelulleen. Pysähtyessämme hän antoi minulle suuren halauksen ja kiitteli sen olleen hauskaa. Isän tyttö, kuvan yhteyteen oli kirjoitettu.

Ajoretki sai Pinkin fanien tunteet kuumenemaan, sillä kuvissa kaksivuotias tytär istuu kyydissä ilman kypärää. Fanit kommentoivatkin tilannetta Pinkin Twitter-tilillä. Räväkkä Pink ei tilanteessa vaiennut, vaan kommentoi takaisin.

– Jos jollain teistä on aviomiestäni enemmän kokemusta motocross-pyörällä ajamisesta, niin sitten voin kuunnella mielipiteitänne siitä, miten hänen olisi pitänyt viedä tytärtäni ajelulle, Pink kirjoitti.

Laulaja on myös jakanut Twitterissä uudelleen fanien kriittisiä tekstejä antaen niihin omat vastauksensa.

– Odota kunnes lapsesi on 16-vuotias ja anna hänen päättää itse. Moottoripyörät eivät ole mikään vitsi, fani AshleyESweeney kirjoitti.

Tähän Pink vastasi:

– Hyvä on ok, en ole koskaan tavannut sinua, mutta ihan miten vain.

Fani nimimerkillä MFemur löi lisää bensaa liekkeihin kommentillaan:

– Hei ihan oikeasti, en pitäisi ajatuksesta, että noin nuori lapsi on moottoripyörän kyydissä.

– No sitten en suosittele sitä sinun lapsellesi, Pink kuittasi.

Toisten fanien tulistuessa kommenteista on osa myös hehkuttanut laulajaa ja hänen sarkastisen suoraa tyyliään kirjoittaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat