Laulaja Karoliina Kallio pääsi takaisin keikoille, mutta nyt niitä jo perutaan: "Huolettaa taloustilanne todella paljon"

Karoliina Kallio on upea sinkkukaunotar, joka ei ole vielä löytänyt rinnalleen sitä oikeaa.

Laulaja Karoliina Kalliolla on ollut poikkeuksellinen kevät ja kesä, kun koronakriisin vuoksi keikkoja on peruttu valtavasti. Kallio iloitsi Beauty Beaivi kauneushoitolan kutsuvierasavajaisissa, että hän on päässyt takaisin keikkalavoille.

– Tuntuu hyvältä, kun on ollut muutama keikka. Olen päässyt siihen fiilikseen, että olen jälleen oma itseni enemmän. Keikkoja pitäisi olla syksyllä, mutta nyt niitä on jo peruttu. Elämme viikko kerrallaan, Kallio sanoi.

Kallio on huolissaan rahatilanteesta, niin kuin moni muukin suomalainen tällä hetkellä.

– Minua huolettaa taloustilanne todella paljon. En ole koskaan ollut ”oikeissa töissä”, olen vain laulanut. Nyt sitä osaa arvostaa. Olen miettinyt tulevaisuutta, että on varmasti mentävä ”oikeisiin töihin”. Koulutus minulla on vain musiikkialalle.

Kesällä Kallio on viettänyt aikaa eskari-ikäisen poikansa kanssa.

– Se on ollut kesän kohokohta, kun olen saanut olla poikani kanssa enemmän. Kävimme kesällä Savonlinnassa, mistä olen kotoisin. Lähinnä olemme myös kierrelleet scoottipaikkoja.

Kallio elää tällä hetkellä sinkkuna.

– Tinder on hallussa, mutta eipä ole mitään juttuja, Kallio kommentoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja