Laulaja Janna julkaisi näyttävän bikinikuvan, jonka jälkeen somessa alkoi tulla ala-arvoisia kommentteja – "Huomaa kyllä, että olet saanut lapsen"

9:58
Heidi Leipoo -ohjelman vieraana Janna Hurmerinta.

Laulaja Janna julkaisi Instagramissa viestejä, joita hän sai bikinikuvansa julkaisun jälkeen.  

Maanantaina 8.3. vietettiin kansainvälistä naistenpäivää. Moni julkisuudesta tuttu henkilö julkaisi sen kunniaksi sosiaalisen median kanavissaan aiheeseen liittyviä päivityksiä.

Laulaja Janna Hurmerinta julkaisi kuvapäivityksen Instagramiin aiheeseen liittyen. Kuvassa hän poseeraa bikinit päällään. 

Hän kirjoittaa, kuinka Suomessa tasa-arvo toteutuu hyvin verrattuna muihin maihin. Hurmerinta kuitenkin muistuttaa, että vielä on paljon tehtävää. Kuvaan yhteyteen julkaistuun tekstiin hän on lisännyt kommentteja, joita on saanut yksityisviestinä helmikuussa julkaistun bikinikuvan jälkeen. 

– Huomaa kyllä, että olet saanut lapsen, yhdessä viestissä lukee. 

Eräs somekäyttäjistä puolestaan kirjoittaa, että Janna joutuu julkaisemaan bikinikuvia siksi, kun hänen musiikkinsa ei myy. 

– Kaikki on toki suhteellista. Viimeisintä albumiani Spektriä on striimattu n. 30 miljoonaa kertaa, Janna vastaa kirjoitukseen. 

– Eihän tämä Hurmerinnan tyttö muuta enää teekään kuin julkaisee bikinikuvia, yksi viesti kertoo.

Hurmerinta päätti oikaista someseuraajan väitteen.

– Viimeisin julkaisemani bikinikuva oli yli kolmen vuoden takaa. Oon sen jälkeen julkaissut lukuisia biisejä ja yhden kokopitkän albumin. Viimeiset 1,5 vuotta olen ollut äitiyslomalla ja samalla työstänyt mun tulevaa, meijän tekijöiden mielestä, mun tähänastisen urani parasta albumia ja se julkaistaan kyllä heti kun se on valmis, Hurmerinta kirjoittaa.

Kuva on kerännyt hetkessä lukuisia kommentteja. 

– Janna, boss, Maryam Razavi kirjoittaa. 

– Muista että oot ihana sinä, seuraaja muistuttaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja