Lastenlasten unohtama isoisä herkisti somekansan – kutsuu nyt kaikki hampurilaisille!

Ihmisten sympatiat viime viikolla saanut isoisä, jonka valmistamalle hampurilaisaterialle saapui vain yksi kuudesta lapsenlapsesta, on nyt luvannut kokata kaikille kynnelle kykeneville hampurilaisia ensi lauantaina.

Papaw’ksi kutsutusta isoisästä tuli somejulkkis, kun lapsenlapsi Kelsey Harmon laittoi Twitteriin surullisen kuvan isoisästä syömässä yksin. Kylään oli kutsuttu kaikki lapsenlapset, mutta vain Kelsey saapui nauttimaan isoisän itse tekemiä purilaisia ja jäätelöä.

Isoisän uudesta kutsusta kertoi Twitterissä Brock Harmon – yksi niistä lapsenlapsista, jotka alun perin eivät menneet isoisänsä luokse. Sittemmin Harmon on tosin korvannut töppäilynsä ja käynyt katsomassa isoisäänsä, hampurilaiset matkassa tietenkin.

Isoisän uusi kutsu on suunnattu kaikille halukkaille, ja Brock Harmon kertoo siitä Twitter-viestissään seuraavasti: ”Juttelin juuri isoisän kanssa, ja hän haluaa kutsua kaikki hampurilaisille ensi lauantaina.”

Isoisä aikoo kokata purilaisia viiden tunnin ajan ja myydä niitä kahdella dollarilla. Lisäksi paikan päällä myydään t-paitoja, joissa on isoisän kuvan kanssa teksti ”I had a burger with papaw” eli ”Minä söin hampurilaisen isoisän kanssa”. Paitoja myydään jopa netissä, ja tuottojen kerrotaan menevän lastenlasten yliopistomaksuihin ja mahdollisesti hyväntekeväisyyteen.

Tapahtuma järjestetään Yhdysvaltain Oklahomassa perheen omistamalla kirpputorilla, ja tällä hetkellä jo 3 000 ihmistä on osoittanut kiinnostusta saapua paikalle. Idean kerrotaan tulleen isoisältä itseltään.

Perhe vakuuttaa, etteivät he hae tempauksella julkisuutta. Lastenlasten poisjäännin isoisän alunperin järjestämältä illalliselta kerrotaan johtuneen huonosta kommunikoinnista ja väärinkäsityksistä.

– Emme halua kenenkään ajattelevan, että tekisimme tämän julkisuuden vuoksi. Olemme hyvin perhekeskeisiä. Kommunikoimme kaiken aikaa. Haluamme ihmisten oppivan tästä läksynsä – soittakaa isovanhemmille, kertokaa rakastavanne heitä, menkää syömään heidän kanssaan, Brock Harmon kertoi KVUE-verkkosivustolle.

Lähteet: Twitter, Kvue.com

Kenestä tahansa voi tulla yksinäinen

Ripsa Koskinen-Papusen dokumentissa vakavasti sairaan lapsen yksinhuoltajaäiti, nelikymppinen sinkkunainen, suosittu rokkari, 11-vuotias tyttö sekä eronnut, eläkkeelle jäänyt muurari kertovat, miten ahdistavalta yksinäisyys voi tuntua ja miten sen kanssa voi elää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja