Koskettava kuva – isoisä odotti lapsenlapsia syömään, vain yksi kuudesta vaivautui paikalle

Isoisä, jonka kovasti odottamalle illalliselle lastenlasten kanssa saapui vain yksi kuudesta lastenlapsesta, on saanut palan somekansan kurkkuun.

Yhdysvaltalainen opiskelija Kelsey Harmon laittoi keskiviikkoiltana Twitteriin kuvan illalliselta isoisänsä kanssa. Kuvan kylkeen hän kirjoitti: ”Illallinen isoisän kanssa tänään... hän teki 12 hampurilaista kaikille kuudelle lapsenlapselle, ja minä olen ainoa, joka tuli paikalle. Rakastan häntä”.

Runsaassa vuorokaudessa Harmonin twiittiä on uudelleentwiitattu ja tykätty yhteensä yli 300 000 kertaa.

BuzzFeed selvitti tapahtuman taustoja haastattelemalla Kelly Harmonia. Harmon kertoi, että koska kaikki kuusi lastenlasta ovat jo vanhempia, heitä on vaikea saada samaan paikkaan yhtä aikaa. Isoisä oli pyytänyt heitä käymään paikallisen kevätloman aikaan, kun kaikki ovat lähitienoolla.

”Hän yrittää aina varmistaa, että pysymme läheisinä hänelle ja toisillemme”, Harmon selitti BuzzFeedille.

Harmonin saapuessa isoisä oli ollut selvästi innoissaan. Hän oli valmistanut lastenlasten lapsuudenaikaista herkkua, kotitekoista jäätelöä, ja halusi odottaa ennen ruokailun aloittamista porukan mattimyöhäisiä, jotta kaikille varmasti riittäisi.

Kun ketään ei puolen tunnin päästä näkynyt, isoisä päätti syödä yhden hampurilaisen. Vielä tunnin päästäkään paikalle ei ollut tullut muita.

Isoisänsä pettymyksen selvästi nähnyt Harmon jäi viettämään tämän kanssa iltaa, josta tulikin loppujen lopuksi oikein mukava.

Twitterissä monet ovat surkutelleet isoisän kohtaloa tai kertoneet, kuinka twiitti sai heidät ikävöimään omia isovanhempia. Osa on myös ollut todella vihaisia viidelle saapumatta jättäneelle lapsenlapselle. Harmonin serkkua, Brock Harmonia, on kiusattu Twitterissä jopa tappouhkauksiin asti. Someäläkän seurauksena Brock menikin hampurilaiselle isoisänsä luo ja sai aikaisemman poissaolonsa tiettävästi mieluusti anteeksi.

Isoisä itse ei ymmärrä, kuinka iso juttu hänestä on leivottu, koska hän ei käytä sosiaalista mediaa. Harmon kuitenkin kertoi BuzzFeedille isoisän arvostavan kilttejä sanoja, olevan kunnossa ja tietävän, että kaikki lapsenlapset rakastavat häntä hyvin paljon. Harmonia ei harmita, että tarinasta tuli niin jaettu.

”Jos sain edes yhden ihmisen soittamaan isovanhemmilleen ja kysymään heidän kuulumisia, niin se oli kaiken sen arvoista”, Harmon sanoi BuzzFeedille.

Kenestä tahansa voi tulla yksinäinen

Ripsa Koskinen-Papusen dokumentissa vakavasti sairaan lapsen yksinhuoltajaäiti, nelikymppinen sinkkunainen, suosittu rokkari, 11-vuotias tyttö sekä eronnut, eläkkeelle jäänyt muurari kertovat, miten ahdistavalta yksinäisyys voi tuntua ja miten sen kanssa voi elää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja