Lasten erikoiset nimet olivat liikaa – brittivanhempia pilkataan: "Heidän isänsä Johnny Walker painaa pitkää päivää"

Brittiäiti Sarah Mennell on saanut yllättävää kritiikkiä esiinnyttyään paikallislehden jutussa. Viiden lapsen äiti kommentoi artikkelissa kahden lapsensa, Tiamarien ja Jackdanielin koulupukuja, mutta lukijoiden huomio kiinnittyi sen sijaan näiden nimiin.

Moni pani merkille, että nimet muistuttavat kovasti tunnettuja alkoholijuomia, Tia Maria -likööriä sekä Jack Daniel’s -viskiä.

Lasten vanhempia on syytetty julmuudesta ja huomiohakuisuudesta nimien valinnassa. Jotkut ovat myös epäilleet Sarah ja Steven Mennelliä alkoholisteiksi.

– Heidän isänsä Johnny Walker painaa pitkää päivää. Hän myös huolehtii kahdesta lapsesta, Stella ja Glen Fiddichistä, eräs kommentoija veisteli viitaten muihin tunnettuihin alkoholijuomiin. 

Perhe vastaa pilkkaan

Huomiosta yllättyneet Mennellit ovat nyt kommentoineet syytöksiä ja vakuuttavat, etteivät nimet liity alkoholiin.

– Jackdaniel on itse asiassa nimetty olympiajuoksijoiden valmentajan mukaan, Sarah Mennell kirjoittaa viitaten yhdysvaltalaisvalmentaja Jack Danielsiin.

Mennellin mukaan pariskunnan poika oli ultraäänikuvissa niin eläväinen, että urheilijan nimi tuntui sopivalta.

Tiamarien vanhemmat kertovat nimenneensä erään espanjalaisen tarjoilijan mukaan.

– Joten ei, alkoholijuomat eivät liity lasten nimiin.

Perhe vakuuttaa, ettei pilkka liikuta heitä, sillä lapset ovat tottuneet erikoisten nimiensä kummasteluun. Jackdanielilla ja Tiamariella on myös pikkusiskot Sydney ja Princess sekä pikkuveli Albert

Lue myös:

    Uusimmat