Amanda huolehti lomallaan ventovieraista tytöistä vanhempien juhliessa: "Tuollaiset ihmiset eivät ansaitse lapsia"

7:09

Brittinainen joutui lomallaan pitämään huolta ventovieraista tytöistä, joiden vanhemmat keskittyivät lastensa turvallisuuden sijaan humaltumiseen. Brittivanhempia kohtaan on nostettu syytteet lastensa heitteillejätöstä.

Kalle kielsi viimeiseen asti olevansa alkoholisti. Katso Kallen rohkea haastattelu yllä olevalta videolta.

Mallorcalla lomaillut Amanda Wignall sai arjen pakomatkaansa odottamattoman käänteen, kun hän joutui todistamaan kahden lapsen heitteillejättöä.

Amanda kertoo Daily Mailille nähneensä 4- ja 11-vuotiaat tytöt parin päivän aikana neljän eri perheen kanssa. Amanda päätti mennä juttelemaan itse tyttöjen kanssa nähtyään näiden tanssivan kaksin lasten diskossa.

Diskossa Amanda sanoo 11-vuotiaan tytön kertoneen hänelle, että hänen äitinsä ja isäpuolensa olivat jättäneet hänet siskonsa kanssa oman onnensa nojaan – eivätkä ensimmäistä kertaa.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Miehensä ja nelivuotiaan tyttärensä kanssa lomaillut Amanda otti ventovieraat lapset huomiinsa.

– Koko loman ajan isosisko oli huolehtinut pikkusiskostaan. Kumpikaan tytöistä ei ollut syönyt, eikä se ollut heidän syytään.

Amanda puhui hotellilla tapaamalleen naiselle, joka kertoi huolensa myös heränneen.

– Yhtenä iltana näimme tytöt keskenään ja lopulta löysimme heidän äitinsä lamaantuneena. Hän oli niin humalassa, ettei edes pystynyt nostamaan päätään tai sanokaan sanaakaan. Saati sitten, että hän olisi pystynyt muodostamaan järkevän lauseen, nainen kertoo Daily Mailille.

Naiset päättivät yhdessä pitää tyttöjä silmällä.

Humalaisia vanhempia korvaamaan toinen humalainen pari

Viimeisenä iltanaan lomakohteessa Amanda kysyi tytöiltä, kuka katsoisi heidän peräänsä, kun Amanda ja hänen ystävättärensä poistuisivat. Vanhemman tytön mukaan nuori pariskunta oli luvannut pitää hänestä ja siskostaan huolta sillä aikaa, kun heidän vanhempansa lähtevät ulos.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kun Amanda oli seuraavana aamuyönä kirjaamassa itseään ulos hotellista, vastaanottovirkailija kertoi hänelle, että kyseinen pariskunta oli ollut humalassa. Tyttöjen vanhemmat puolestaan oli pidätetty.

Amanda pelkäsi todistavansa katoamistarinaa

Amanda pelkäsi, mitä lapsille saattaisi tapahtua, kun hän lähtisi perheineen takaisin kotiin.

– Voisin nytkin itkeä ajatellessani, kuinka kävelin heidän luotaan tietäen, että kuka tahansa voisi poimia heidät mukaansa, sanoo Amanda.

Hän pelkäsi, että oli todistamassa Madeleine McCannin tarinan uusintaa. Vasta 3-vuotias Madeleine katosi jäljettömiin perhelomalta, eikä häntä ikinä löydetty.

– Tuollaiset ihmiset eivät ansaitse lapsia saati lomamatkaa heidän kanssaan, Amanda sanoo löytämiensä tyttöjen vanhemmista.

Lapset päätyivät viranomaisten hoiteisiin

Amanda kertoo olleensa yhteydessä lasten Skotlannissa asuvaan isään, jotta saisi varmuuden sille, että lapset ovat turvassa.

Onneksi olivat. Espanjan viranomaiset olivat ottaneet tytöt hoiviinsa sekä pidättäneet heidän brittiläiset äitinsä ja isäpuolensa epäiltynä lasten heitteillejätöstä.

***

6:14

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja