Mainos

Lapsiperheen koti Lahdessa

Iloisen lastenhuoneen pitkän työpöydän ääressä on Aallon korkeat jakkarat, mutta huoneen paras kaluste on vihreä Fatboy-säkkituoli.

Työhuoneen viileytä pehmentää suuri kukkataulu. Huonekalujen sijoittelu niin, että työpöytä ei olekaan ikkunan ääressä, on usein toimiva idea.

Vanhempien parisängyn peitteenä on Marimekon peikonlehti-kankaasta tehty päiväpeite. Tällainen kuvioitu peite on kaunis, usein suuri vuode yksivärisellä peitteellä verhoiltuna on vähän surullisen näköinen. Sängyn päätynä toimii Muunto seinäelementti, johon voi asentaa hyllyjä ja laatikostoja sopiville kohdille. Sängyn päässä on kaksi Tapio Anttilan suunnittelemaa pikkupöytää yhdessä.

Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat yhtä avaraa tilaa. Olohuoneen kalustus on klassisen modernia tyyliä, joka vivahtaa 50-luvulle. Orange Slice -tuolit ovat mukavat istua, mutta vievät vähän tilaa. Tv-tasona toimivat Muuramen ykköset, joiden taakse on asennettu neonputket. Valon ansiosta taso näyttää kevyeltä, lähes painottomalta. Sohva ja pöydät ovat samaa mallistoa ja kauniisti yhteen sopivia.

Keittiössä on laattojen sijaan käytetty liimalasia sekä välitilassa että saarekkeen verhoiluna. Keittiön hauskin yksityiskohta on kuitenkin punaiseksi maalattu reipas betonilattia ja sen päällä aito matto, joka sopiikin oivallisesti keittiöön, sillä se hylkii likaa ja pienet tahratkaan eivät heti pistä silmään. Punaisesta lattiasta voi nostaa katseen punaiseen lamppuun, joka on ruokapöydän yläpuolella.

Pöytä on teetetty Kantosen puutyössä puusepällä. Kaunista pöytää ympäröivät kauniit tuolit. Nahka on lapsiperheessä oiva materiaali, se on helppo pyyhkiä puhtaaksi! Kuin pisteenä iin päällä kauniista asunnosta on myös kaunis näköala Lahden Vesijärvelle.

(T.i.l.a. 9.1.2008)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.