Lapsia, häitä ja uusia uria – mitä Gossip Girl -tähdille kuuluu nyt?

Gossip Girl -sarjan tähdet ovat muuttuneet melkoisesti hittisarjan päättymisen jälkeen.

Suosittua Gossip Girl -sarjaa tähdittäneet näyttelijät ehtivät näytellä New Yorkin Upper East Siden dramaattista arkea valottavassa sarjassa viiden tuotantokauden verran ennen sarjan päättymistä. 

Serena, Blair ja kumppanit jatkavat elämäänsä kuvitteellisessa maailmassaan, ja samalla näyttelijät ovat tahoillaan menneet elämässään eteenpäin. Osa on jatkanut näyttelijänä tai tullut äidiksi, osa taas on vaihtanut kameratyöskentelyn musiikkiin. 

Serena Van der Woodsenia näytellyt Blake Lively oli sarjan alkaessa 20-vuotias naisenalku. Nykyään tähti on 28-vuotias, naimisissa ja yhden lapsen äiti. Tähti deittaili on-screen-rakastaan Penn Badgleytä vuoteen 2010 saakka, mutta päätyi sittemmin naimisiin näyttelijä Ryan Reynoldsin kanssa. Parin esikoistytär James syntyi vuonna 2015 ja parhaillaan tähti odottaa perheeseen toista lasta. Gossip Girlin jälkeen Livelyn fanit ovat voineet bongata idolinsa useista elokuvista, muun muassa Green Lanternista ja Raakalaiset-elokuvasta.

Nate Archibaldin roolista muistettava Chace Crawford täytti viime vuonna 30 vuotta. Sarjan jälkeen häntä on nähty satunnaisissa elokuvissa. Vuonna 2010 mies jäi kiinni Meksikossa marijuanan hallussapidosta, mutta on sittemmin elänyt lain mukaisesti.

Connor Paolo muistetaan Serenan veljen Ericin roolista. Paolo onnistui nappaamaan itselleen toisen hittiroolin heti Gossip Girlin perään – mies tähditti Kosto-sarjaa sen ensimmäisen ja toisen tuotantokauden ajan, minkä lisäksi hänet on nähty satunnaisissa elokuvissa sekä videopelin äänenä.

Vanessan roolista tutuksi tullut Jessica Szohr heilasteli kuvausten aikaan Chuckia näytelleen Ed Westwickin kanssa. Sittemmin nainen on näytellyt muutamissa elokuvissa sekä muusikkoystävänsä Taylor Swiftin musiikkivideolla.

Blair Waldorfin roolista tunnettu Leighton Meester päätyi naimisiin O.C.-sarjasta tutun Adam Brodyn kanssa. Häitä juhlittiin vuonna 2014 ja pariskunnalla on vuonna 2015 syntynyt tytär. Meester on myös kunnostautunut muusikkona: tähti julkaisi esikoisalbuminsa vuonna 2014. Lisäksi hänet on nähty Jimmy Choon ja Vera Wangin kaltaisten huippumerkkien kasvona.

Chuck Bassina muistettu Ed Westwick on keskittynyt sarjan jälkeen musiikkiin brittibändi The Filthy Youthin nokkamiehenä. Yhtyeen kappaleita kuultiin aikanaan jopa Gossip Girlin jaksoissa.

Myös Dan Humphreyn roolista tutuksi tullut Penn Badgley on suunnannut voimansa musiikkiin. Badgley toimii nykyisin indiebändi MOTHXR:n laulajana.

Jenny Humphreyta esittänyt Taylor Momsen on tosielämässä kaikkea muuta kuin pastellisävyihin pukeutunut ex-roolihahmonsa. Momsen on jo useiden vuosien ajan toiminut The Pretty Reckless -yhtyeensä keulakuvana ja laulajana. Yhtye on julkaissut kaksi albumia ja toiminut lämmittelijänä useille isoille nimille, muun muassa Marilyn Mansonille, Evanescencelle ja Nickelbackille.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja