Lapset olivat törkeitä bussikuskia kohtaan – äiti laittoi heidät kävelemään tämän kyltin kanssa 7 kilometriä kouluun

Äiti laittoi lapset kävelemään seitsemän kilometria kouluun sen jälkeen, kun nämä käyttäytyivät huonosti bussikuskia kohtaan.

Harrowissa, Kandassa asuva äiti päätti, ettei jättäisi asiaa siihen, kun koulusta soitettiin ja valitettiin hänen kahden ala-asteikäisen lapsensa käytöksestä. Pojat olivat olleet törkeitä bussikuskia kohtaan.

Facebookiin jakamassaan julkaisussa äiti kertoo tapahtumista viime viikon tiistaina.

– Poikani olivat olleet ikäviä bussikuskia kohtaan ja sain eilen koululta puhelun, ja se käytös ylitti minulla rajan! Joten tänä aamuna teimme seitsemän kilometrin kävelyn näyttääkseni, mitä se olisi joka päivä, jos heidät potkittaisiin ulos bussista, äiti kirjoittaa.

Kädessään pojilla oli myös kyltti, johon oli kirjoitettu: 'Olimme huonotapaisia ja törkeitä bussikuskiamme kohtaan! Äiti laittoi meidät kävelemään'.

Kahden tunnin kävelymatka oli äidin mukaan riittänyt vanhemmalle pojalle opetukseksi. Nuorempi tajusi virheensä seuraavan päivän kävelyn jälkeen.

CBC:n mukaan julkaisua on jaettu Facebookissa jo kymmeniä tuhansia kertoja. Useat vanhemmat kommentoivat äidin toimineen aivan oikein tilanteessa.

Jotkut vanhemmat kuitenkin raportoivat äidin toimista lasten oikeuksia ja hyvinvointia valvovalle paikalliselle järjestölle. Järjestön mukaan äidin rangaistus oli looginen seuraus lasten käytöksestä. Ongelma oli kuitenkin ennemminkin se, että siitä oli jaettu kuvat sosiaaliseen mediaan.

Hiljattain eräs isä puolestaan laittoi lapsensa juoksemaan kouluun tämän kiusattua muita lapsia koulubussissa.

Lähteet: Metro, CBC

***

Osaako pieni lapsi jo kiusata? Katso asiantuntijan vastaus videolta!

12:00

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja