Lapsen uniongelmat katkesivat kuin seinään – äiti ylistää simppeliä kikkaa

0:56
Nämä asiat vain aamuvirkkujen lasten vanhemmat voivat ymmärtää.

Aiemmin lasten nukkumaanmeno oli jatkuvaa taistelua, mutta sitten Suzanne löysi täysin uuden keinon.

Suzanne Hayes kertoo kamppailleensa nukkumaanmenon kanssa vuosia. Hän itse on kärsinyt huonoista yöunista ahdistuksen ja vilisevien ajatusten takia, ja hänen kolme lastaan näyttävät perineen aktiivisen mielen ja huonot unitottumukset.

– Lapseni eivät koskaan menneet nukkumaan vapaaehtoisesti. Heidän saamisensa unille oli pitkä, tuskallinen prosessi, jota pelkäsin päivittäin, Hayes kirjoittaa Popsugarin kolumnissaan.

Muutoksia alkoi tapahtua, kun Hayes keksi rauhoittaa itseään unimeditaatioilla. Etsiessään ystävänsä suosituksesta laihdutushypnooseja netistä, hän törmäsi sattumalta ohjattuihin meditaatiovideoihin.

Unimeditaatiot alkoivat toimia heti ja ovat helpottaneet Hayesin yöllisiä kamppailuja.

– Nukahtaminen todella tuntuu nykyään rentouttavalta. Uneni muuttui hetkessä levolliseksi, ja herään joka aamu levänneenä ja valmiina uuteen päivään.

Myös lapset rauhoittuvat meditaatioilla

Hayes päätti kokeilla samaa myös 7-vuotiaan aktiivisen poikansa kanssa. Hän löysi lapsille suunnattuja uniharjoituksia, joissa yksisarvisista, keijuista ja delfiineistä kertovat sadut ohjaavat samalla lasta rauhoittamaan hengitystään.

Sadut ovat täysin muuttaneet pojan suhdetta nukkumaanmenoon: Hayes kertoo, että nykyisin tämä saattaa itse kertoa, kun on valmis unille, eivätkä illat ole enää taistelua ja vitkuttelua.

– Nämä meditaatiot ovat olleet pelastus sekä minulle että pojalleni, perheenäiti ylistää.

– Hän saattaa ajatella kuuntelevansa vain iltasatuja, jotka auttavat häntä nukahtamaan, mutta samalla hän oppii myös rauhoittamaan ahdistustaan, keskittymään positiivisiin ajatuksiin ja tunnistamaan, että hän on turvassa ja rakastettu.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja