Mainos

Länsiväylä: Taksit alkavat kuljettaa paketteja – ympäri vuorokauden

Taksit ovat laajentaneet toimintaansa tavarankuljetukseen. Pakettipalvelun pilottikokeiluja on aloitettu eri puolilla Suomea.

Kotimaiset taksit aloittavat pakettikuljetuspalvelun, joka toimii suomalaisen eSend-mobiilisovelluksen kautta. Sekä yksityiset kuluttajat että yritykset voivat tilata sovelluksen kautta tavarankuljetuksia.

Palvelun pilottikokeilut on aloitettu eri puolilla Suomea. Pääkaupunkiseudulla paketteja kuljettaa LähiTaksi, Lounais-Suomessa Taxidata. Jyväskylässä, Kanta-Hämeessä, Tampereella ja Satakunnassa palvelusta vastaavat paikalliset Aluetaksit.

Mobiilisovelluksen tarkoituksena on tehdä lähettäminen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi ajossa olevien kuljetusautojen vapaata kapasiteettia hyödyntämällä. Palvelu auttaa etsimään kulloinkin sopivimman kuljetusvaihtoehdon.

Kuljetuksen etenemistä voi seurata sovelluksen avulla, kuljetusmaksut suoritetaan pankki- tai luottokortilla. Pakettien toimituksesta vastaavat ammattikuljettajat, jotka ovat sitoutuneet kuljetusalan toimitusehtoihin.

Palvelu toimii ympäri vuoden kaikkina vuorokauden aikoina.

1:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.