Mainos

Lamborghinin tuleva katumaasturi paljastettiin vahingossa – tältä se tulee näyttämään

Lamborghini julkaisee historiansa ensimmäisen katumaasturin joulukuun alussa. Nyt Urus-nimeä kantava "pyhäinhäväistys" on kuitenkin lipsahtanut valmistajalta julkisuuteen jo hieman etuajassa.

Oheisella Lamborghinin alun perin julkaisemalla videolla nähdään vilaus siitä, miltä italialaisvalmistajan tuleva Urus näyttää oikeasti.

Vaikka videon tarkoituksena onkin esitellä maastokykyiseltä vaikuttavan auton eri ajotiloja, vilahtaa auton ruudulla myös tietokoneella tehty kuva auton pitkään salaillusta ulkomuodosta. Lamborghini itse otti videon YouTubesta pois nopeasti ja korvasi sen uudella versiolla, josta kyseinen kohta oli poistettu. Internetissä kaikki on kuitenkin ikuista ja alkuperäinen video ilmestyi videopalveluun hyvin nopeasti takaisin muiden toimesta.

Urus tulee kuvan perusteella olemaan poikkeuksellisen virtaviivainen ilmestys katumaasturiksi – siitäkin huolimatta, että se rakentuu samalle alustalle kuin huomattavasti aerodynaamittomammat Audi Q7, Bentley Bentayga ja Porsche Cayenne.

Urus saa ensi-iltansa 4. joulukuuta.

***

5:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.